Titi Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 dzisiaj będzie to samo:) pogoda też dopisuje,i po obiadku to każdy na przejeżdzke ;) :buttrock: Walić obiadek :flesje: Przez te zimowe obiadki wyrosłem z gaci motorkowych :icon_evil: Trzeba nawijać stracone kilometry :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Walić obiadek :flesje: Przez te zimowe obiadki wyrosłem z gaci motorkowych :icon_evil: Trzeba nawijać stracone kilometry :crossy: :buttrock: Oj Titi masz rację - dobrze że pas nerkowy jest neoprenowy to sie da rozciągnąć bo inaczej była by lipa ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 W sobotę nie miałem czasu wyjechać, więc wyjechałem w niedzielę i co i psy mnie zatrzymały i tylko zdenerwowały, no ale dobrze ze juz pogoda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 eh, juz nie mogę sie doczekac wypadu do Starachowic na kremówkę i lody :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 eh, juz nie mogę sie doczekac wypadu do Starachowic na kremówkę i lody :rolleyes: Troche daleko :icon_rolleyes: trzeba stopniować trudności :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosqito Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Wiem,że pytanie będzie się miało nijak do tematu i ogólnie nie tego typu forum,ale może ktoś wie gdzie w Radomiu można solidnie sprawdzić i ewentualnie naprawić (jeśli się uda to zregenerować) wtryski do silnika CRDI (Common Rail Diesel)??Mam właśnie takiego wynalazka i dzięki naszym stacjom benzynowym co jakiś czas pojawiają się z nimi problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jednak ten pojazd z Ustronia to Yamaha, sorry :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 hehe wiedziałem bo to ziomka:) spoko koleżka a moturowi nic nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 a moturowi nic nie będzie Daj Boże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Pytanko mam natury obyczajowej :P Jak widzicie "Pana Policjanta" na motorze lub zaczajonego w krzaczorach z moto to podnosicie rękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 :buttrock: of course, ale mówię za siebie. Tylko ja to zgrywus jestem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ja podnoszę, są w porządku, też odmachują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 nie mogłem spać po niedzieli :P dzięki za info :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 nie mogłem spać po niedzieli :P dzięki za info :P :eek: ale, że jak? Zamachał lizakiem a Ty mu łapką i długa :icon_question: Oj to jesteś prawdziwy zgrywus :icon_mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ja podnoszę, są w porządku, też odmachują A czym ci odmachują :biggrin: Ja też ich pozdrawiam, to też jakiś MC :buttrock: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi