styka Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) gdzies w dowcipach wyszukalem takiego rodzynka... Oto, zaczerpnięty z listy dyskusyjnej, przykład jak można uzyskać kompetentną i przy okazji uduchowioną pomoc w sprawie regulacji zapłonu w motocyklu. > Zapłon jest elektroniczny nie rególuje się go. > > Gdzie jest dysza w MZ ??? Zprawde powiadam Ci ze racje masz: zaplonu nie rególuje sie, jednakowoz sie go r e g u l u j e . I zaprawde powiadam iz lacniej kot zje kupe wielblada niz bedzie mozna z niewyregulowanym zaplonem na motocyklu jezdzic, przeto sprawdz czleku wyprzedzenie statyczne zaplonu. Blogoslawiony ten kto sprawdza ustawienie poziomu paliwa albowiem wazny to czynnik i przy poziomie niskim diabelska ta maszyna szybciej paliwo wypalac bedzie nizli je otrzyma a paliwo w rurce o niczym swiadczyc nie moze. Razu pewnego niewiasta jedna zapytala mistrza: Mistrzu coz byc moze przyczyna przerywania pracy silnika na wysokich obrotach ? A mistrz odrzekl: Niewiasto puchu marny, przyczyn moze byc wiele ale wymienie dzis tylko jedna: niski poziom paliwa w komorze plywakowej, rzekl mistrz i dobawil jeszcze: azaliz znalem takich co nie uwierzyli mowiac ze wczoraj bylo dobrze a dzis nie jest a byc powinno, wierzaj mi niewiasto iz do dzis nie dostapili szczescia jazdy, albowiem blogoslawieni ci ktorych wiary nie zburzyla marna pewnosc wynikajaca z wnioskowania indukcyjnego i ktorzy dali wiare i sprawdzili poziom paliwa i oni to dostepują plynacego z wibracji slinika i drogi szczescia jazdy motocyklem. Blogoslawieni cisi ktorzy w pokorze sluchaja rad bardziej doswiadczonych albowiem oni wlasnie dostapia szczescia jazdy na motocyklu swojem i cieszyc sie tym szczesciem beda. Edytowane 29 Stycznia 2010 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 O qrwa :eek: Czy raczej o Boże :icon_rolleyes: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 tu taki delikatny filmik http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/stu...piloten-568.htm ogólnie na stronie jest dużo ciekawostek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos87 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Co jest kozak ten film to nie mam pytań --> ogarniają.. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 To ja też wrzucę coś śmiesznego :icon_twisted: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 To ja też wrzucę coś śmiesznego :icon_twisted: No co chłopaki z Werner Party wracają! :icon_razz: Ten na masce to ja, w bagażniku Xylo a za fajerą Szczeniak siedzi. :buttrock: Film Karola wygrał (książeczke z tygryskiem) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Co jest kozak ten film to nie mam pytań --> ogarniają.. :icon_twisted: Hejka, Widzialem jak krecili ten filmik w Wawie na Al. Jerozolimskich! Daja chlopaki niezle!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Hejka, Widzialem jak krecili ten filmik w Wawie na Al. Jerozolimskich! Daja chlopaki niezle!!! I nic nie zrobiłeś :icon_eek: jak mogłeś na to pozwolić ?! :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 I nic nie zrobiłeś :icon_eek: jak mogłeś na to pozwolić ?! :icon_mrgreen: :icon_twisted: ano jeno smigneli :biggrin: moja reakcja wygladala mniej wiecej tak: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Trzeba szykować maszyny :) idą roztopy :)) Raruś wreszcie twoja maszyna będzie miała naturalne błoto a nie to w aerozolu co do tej pory używałeś do lansowania się :))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Trzeba szykować maszyny :) idą roztopy :)) Raruś wreszcie twoja maszyna będzie miała naturalne błoto a nie to w aerozolu co do tej pory używałeś do lansowania się :))))))) Na roztopy to tylko Żółty i jego łódz podwodna :icon_twisted: Naturalne bloto jest obleśne .... zostaje przy spray'u :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Znacie może tego człowieka, który całą zimę trzyma moto na dworze przy pewnym bloku na Ustroniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Znacie może tego człowieka, który całą zimę trzyma moto na dworze przy pewnym bloku na Ustroniu? Prawdopodobnie taką opcję zimowania mają w Hądzie ... :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Yamaha??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casidy_16 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam. Przymierzam się do zmiany motocykla i uznałem, że zima jest dobrym momentem. Obejrzałem sprzęt wstępnie lecz jutro będzie możliwosć jego odpalenia gdyż ze wszystkich sprzetów jakie sprzedaje powyjmował akumulatory. (motocykle znajdują się na ulicy gęsiej) Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie informacje na temat stanu na pierwszy rzut oka http://allegro.pl/item913475660_kawasaki_zx6r_ninja.html Jeśli ktoś miałby w dniu jutrzejszym trochę czasu na obejrzenie sprzęta i sprawdzenie go pod względem technicznym prosiłbym o SMS (nie moge rawie całe dnie odebrać - oddzwonie) na nr 794-366-786 Za ewentualną pomoc na pewno się odwdzięcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi