Arkadiusxmoto Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Nooo :clap: Szeryf wrócił ... YOUpicza ma w ryj :icon_twisted: reszta bez zmian :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ja tam jestem spokojny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ja tam jestem spokojny :icon_mrgreen: Wreszcie do właściwego działu trafiliśmy i nas Peny wszechmogący nie ścignie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Nooo :clap: Szeryf wrócił ... YOUpicza ma w ryj :icon_twisted: reszta bez zmian :icon_mrgreen: znowu mu się na czułości zbiera :icon_eek: już nie wiem gdzie uciekać :banghead: Edytowane 16 Listopada 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) fajnie gościu że jesteś taki asior motorkowy i nie masz żadnych problemów ze swoim sprzętem. My cienkie bolki musimy sobie jakoś radzić i nawzajem pomagać... pewnie tato kupił moto i daje na serwis u Mańka albo Berty co :icon_question: Jupik TY o każdej porze :buttrock: Widze ze sie spiales..Spoko loko, to taki swego rodzaju zart byl :icon_mrgreen: Ja nic nie mam do pomagania sobie nawzajem, a wrecz jestem za :buttrock: Dla Twojej wiedzy nikt mi nie sponsorowal moto ani serwisu :banghead: Edytowane 16 Listopada 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Jeszcze się nie nauczyłeś Żółty że tobie żartować nie wolno :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Widać potrzebna integracja , bo sie ludzie nie znają i nie wiedza ... kto jest miszczunio :buttrock: :icon_mrgreen: No właśnie potrzebna :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) jak się umówiliśśmy w pubie i to na forum, to byłem ja,Przemo,Kajtek,Rarek,Karlo i Madlen no i Inga. Reszta miała gdzieś integrację. Może więc coś, ktoś zaproponuje nowego najlepiej kulig :biggrin: Widze ze sie spiales..Spoko loko, to taki swego rodzaju zart byl :icon_mrgreen: Ja nic nie mam do pomagania sobie nawzajem, a wrecz jestem za :buttrock: Dla Twojej wiedzy nikt mi nie sponsorowal moto ani serwisu :banghead: Spoko czasami mam dziwne chwile. Jeszcze nie ochłąłem po tym wszystkim co się wydażyło. Latam tyle lat ile ty masz i teraz straciłem prawo jazdy :banghead: . Stary a głupi i czasami żartów nie wyczuwam. :buttrock: Edytowane 16 Listopada 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 dzisiaj okoliczne wioski zwiedziłem poznając nową maszynę. Frajda jak przy pierwszym rowerku od tatusia. prowadzi się dużo lepiej niż stara poczciwa Hondzia, lekko bierze zakręty i ma naprawdę elastyczny silnik. tylko... musze przywyknąć, że można przykręcić więcej niż 8 tyś/obr. ( tyle hondzia miała). chyba założe też tą okropną szybę bo zaczyna wiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 pozazdrościć koledze że sobie śmiga :crossy: :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Ja bardzo chętnie bym wpadł Was poznać, ale jak moja żonka (przeciwniczka motocyklowego szaleństwa) dowiedziała się, że kupiłem drugi motocykl to mało co a bym z podbitym okiem chodził. :banghead: Na szczęście skończyło się na cichych dniach w domu :notworthy: wole nie podpadać teraz. może innym razem pozdrawiam i udanej zabawy :crossy: :buttrock: Edytowane 19 Listopada 2008 przez mucha56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja bardzo chętnie bym wpadł Was poznać, ale jak moja żonka (przeciwniczka motocyklowego szaleństwa) dowiedziała się, że kupiłem drugi motocykl to mało co a bym z podbitym okiem chodził. :banghead: Na szczęście skończyło się na cichych dniach w domu :notworthy: wole nie podpadać teraz. może innym razem pozdrawiam i udanej zabawy :crossy: :buttrock: Ehhh...te kobiety... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) no i co z tą integracją, widzę że wzieli sobie waszmościowie do serca i czekamy na śnieg. Ciekawe czy w tym roku spadnie :icon_razz: ale się tu dzieje!!! Edytowane 19 Listopada 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 TiiiTiii czy mnie się wydaję czy Ty narzekasz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 TiiiTiii czy mnie się wydaję czy Ty narzekasz :icon_mrgreen: Wydawaje Ci sie ... chłopaki nie płaczą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi