karlo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 nie pamietam zebym z Toba gdzies wczoraj jechal :crossy: :biggrin: :flesje:pomyliłeś mnie z żółtym, to Wy jedliście ostatnio kolację przy świecach :lalag: Ktoś dziś chętny na jakąś rundkę około godziny 18 :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) pomyliłeś mnie z żółtym, to Wy jedliście ostatnio kolację przy świecach :biggrin: Ktoś dziś chętny na jakąś rundkę około godziny 18 :icon_question: to był późny obiad :icon_mrgreen: "susza" panuje :icon_twisted: ja nie śmigam Edytowane 11 Czerwca 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 pomyliłeś mnie z żółtym, to Wy jedliście ostatnio kolację przy świecach :biggrin: Ktoś dziś chętny na jakąś rundkę około godziny 18 :D Pamietam jak pa3les na nas z zazdroscia :icon_mrgreen: Bo w koncu to my mielismy swiece :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 a to apropos meczu Polska-Austriahttp://euro.kretyn.com :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 a to apropos meczu Polska-Austriahttp://euro.kretyn.com :icon_mrgreen: dobre dobre - Webb why?-for money! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 dzięki ludzie za wypasioną niedzielę i następne 300km nawinięte :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 dzięki ludzie za wypasioną niedzielę i następne 300km nawinięte :crossy: wypasiona jak kaszanka Joja :icon_twisted: dzieki wszystkim :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 LUDZIE WY żYJECIE W OGóLE :) Może jakieś spotkanko,oblanie zbliżającego się zdjęcia gipsu u Xyla :) Może szczeniak się pochwali...tfu tfu na pewno się pochwali :buttrock: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 LUDZIE WY żYJECIE W OGóLE :) Może jakieś spotkanko,oblanie zbliżającego się zdjęcia gipsu u Xyla :crossy: Może szczeniak się pochwali...tfu tfu na pewno się pochwali :buttrock: Ja zyje :biggrin: ... tylko co to za zycie :P Dawaj mnie do tego ogłoszenia z sygnaturki :cool: A Xyylylya zapraszam do "serwisu" ... gips tym "zastawem naprawczym do Kawasaki" załatwimy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Żeby ożywić wątek to się trochę pochwalę :icon_mrgreen: Od wczoraj jestem właścicielką przepięknego, błyszczącego, czarnego SUZUKI GSR :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 zamieniłaś Virażkę na suzuki??? dawaj jakieś fotki moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dołączam się do prośby przedmówcy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Żeby ożywić wątek to się trochę pochwalę :eek: Od wczoraj jestem właścicielką przepięknego, błyszczącego, czarnego SUZUKI GSR :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Gratulacje :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 gratki i fotki dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Jakie tam fotki ... ważne ze ja widzialem czarna bestie (i GSRa tez :biggrin: ) i jest gicior :crossy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi