Danyy Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 poleciłbym Ci serwis na Maleczynie u Tobiasza na Zachodniej,ale widzialem,ze Mu sie dzidzia urodzila,wiec nie ogarnie robot jak narazie. Jedz do automobilklubu ooo a ja koło Małęczyna mieszkam rzut beretem i nie wiedziałem że pod nosem mam mechaniora, zadzwonię zapytam.Wielkie dzięki za info.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Motortec Zachodnia 2, Małęczyn Pawel, kumpel Tobiasza https://www.facebook.com/Motortec.radom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Hej :)szukam miejsca/garażu dla mojego motocykla na zimę.Może ktoś dysponuje wolnym lub mógłby ogólnie jakoś pomóc w tym temacie?(proszę o info na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Zimy w tym roku ma nie być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Zimy w tym roku ma nie być ;)oj chciałabym jak nigdy dotąd, żeby jej w tym roku nie było!!!Jak wytrzymać tyle miesięcy bez jeżdżenia? To chyba wykonalne tylko z motocyklem w pokoju (taki fajny temat na forum już jest)..ale ja takiej szalonej i pociesznej możliwości też nie mam! :banghead: niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Miesięcy? Zazwyczaj to kilka tygodni..choć i to dużo powiedziane ;) :biggrin: Ostatnio to nawet w sylwestra w samo południe było spotkanie. A 3króli to już tradycja :laugh: Tak więc posłuchaj Harnasia... Edytowane 4 Listopada 2016 przez Dominik D. Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Kilka tygodni? ;)właśnie od kilku tygodni nie jeżdżę i w związku z tym coraz gorzej ze mną!Do grudnia nawet daleko, a co dopiero do 3króli.No cóż...chyba nawet Harnasiowi nie uda się mnie pocieszyć :wink:Skąd Wy Motocykliści macie tyle cierpliwości w te ciemne, zimne, jesienno - zimowe dni? ;) Pożyczcie troszeczkę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Hmmm Harnaś w tobie cała nadzieja... :wink: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 A ja to jutro gdzieś się ruszę raczej. Ktoś chętny ok. 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Orlen Grzecznarowskiego?? Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Kilka tygodni? ;)właśnie od kilku tygodni nie jeżdżę i w związku z tym coraz gorzej ze mną! No to można powiedzieć że Ty już zimę masz za sobą ;) . Nowy sezon czas zacząć :biggrin:. Orlen Grzecznarowskiego ok. 15.20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 No Harnaś :) potrafisz konkretnie pocieszyć ;)Szkoda, że się czasowo nie wyrobiłam...rzeczywiście chyba czas zacząć "nowy sezon" z grubszym ciuchem i nie marudzić!Miło się dziś latało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Hmmm Harnaś w tobie cała nadzieja... :wink:Ładnie Panowie, Dziewczyna marznie a Wy nic. Motór trza jej o(d)grzać.Ja coś czuję, że pokibluję dłużej bez moto -słów brakuje z ubezpieczycielami i felczerami -sprawa w toku...Może jakieś andrzejki/ostatki gdzieś, ktoś ogarnie w większym gronie dla tych co im już zimno albo nie mają na czym polatać :) ? Edytowane 5 Listopada 2016 przez fizyk78 Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Wszystkim motocyklistkom i motocyklistom życzę Radosnych Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wszystkim motocyklistą życzę przyczepności oraz ślepych gliniarzy. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi