Ziuutek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ja właśnie również planuję się wybrać z kumplem jako towarzysz do Wawy, on będzie czegoś dla siebie szukał. Titi nie omieszkam Cię odwiedzić, skoro tak wygląda sprawa... u Was chociaż jest wybór w Starachowicach to nawet sklepu motocyklowego nie ma :D Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 gdzies na jakims forum czytalem ze nie do konca oplaca sie kupowac tam ubrania..Dużo rzeczy kupiłem już na motobazarach w Warszawie, w Łodzi i można trafić ciekawe okazje, szczególnie przywożone z wyprzedaży np. z Louisa, można się potargować, przymierzyć, ale nie kupować nic na siłę. Ofertę Louisa mają "motoakcesoria" i czasami u nich też się zdarzają jakieś wyprzedaże. Na allegro też często można coś upolować, ale części, oleje itp. to tylko u Titiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Właśnie byliśmy na bałaganie w sprawie ciuchów...Rozmawialiśmy z dwoma producentami...We wtorek jedziemy do Larssona a w czwartek do Olka negocjować ceny ubrań i akcesoriów...We wtorek postaram się wysłać Darka samego ale w czwartek sklep czynny do 11,30...u Olka mają być pokazy nowych kolekcji w atrakcyjnych cenach więc jedziemy obydwaj... Dzięki Przemciu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Do 2 lutego zbierane są zamówienia na naszywki forumowe.Zamówiłem sobie. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/155695-naszywki-fm-2012/page__p__1958262#entry1958262 Edytowane 23 Stycznia 2013 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właśnie byliśmy na bałaganie w sprawie ciuchów...Rozmawialiśmy z dwoma producentami...We wtorek jedziemy do Larssona a w czwartek do Olka negocjować ceny ubrań i akcesoriów...We wtorek postaram się wysłać Darka samego ale w czwartek sklep czynny do 11,30...u Olka mają być pokazy nowych kolekcji w atrakcyjnych cenach więc jedziemy obydwaj... Dzięki Przemciu :wink: Zorientuj się ile by kosztował u ciebie kask Nolan N-104 kolor biały i srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zorientuj się ile by kosztował u ciebie kask Nolan N-104 kolor biały i srebrny.Myślę że w 1200 zł bym się zmieścił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Włodek zorientuj się konkretnie co do ceny . OK ? Edytowane 24 Stycznia 2013 przez moro1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 i filterek powietrza jak byś miał dla mnie to daj cynk ew małżonka odbierze tyle że od łopaty będziesz musiał się oderwać ;) zaczynam lubić odśnieżanie ciepło, fajne powietrze i coś innego niż cały czas za kółkiem Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 i filterek powietrza jak byś miał dla mnie to daj cynk ew małżonka odbierze tyle że od łopaty będziesz musiał się oderwać ;) zaczynam lubić odśnieżanie ciepło, fajne powietrze i coś innego niż cały czas za kółkiemA to twoje to jest EN 500 A, B czy C jak dobrze pamiętam 1995r... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 heheh 90 rok Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Kto chce kupić olej MOTUL 5100 ESTER 10W40 w cenie 120 zł za 4L zapraszam do sklepu....W hurtowniach czuć już sezonem, ceny idą w górę :banghead: ....Ściągnołem jeszcze trochę w dobrych cenach ale zapasy nie są nieograniczone...Gdybyście chcieli jakieś inne oleje lub mieli jakieś szczególne życzenia piszcie :) heheh 90 rokA jaki symbol A, B czy C :blush: Musze sobie spisywać wasze motorki coby za każdym razem nie wypytywać :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Panowie postanowiłem stworzyć w sklepie bazę waszych motocykli...Dla naszej wspólnej wygody...Po prostu jak będę miał dane waszych moto nie będę za każdym razem wypytywał o to...Gdybyście mi podali na priv pełną nazwę, pojemność, rocznik i jeśli macie taką możliwość symbol ramy /wyszukiwarka Larssona o to pyta/ im więcej danych o moto tym lepiej. Do tego jeszcze nr. telefonu i imię lub ksywę...Wtedy mi będzie wystarczało hasło co potrzebne...Myślę że ten temacik ułatwi nam życie, po prostu ciężko zapamiętać kto na czym lata ;) Dane te oczywiście pozostaną między nami, nie wypłyną nigdzie dalej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie, macie jakiegoś wulkanizatora w Radomiu, który zdejmie/założy oponę i co najważniejsze wyważy później felgę? W Starachowicach zrobiłem małe rozeznanie... mogą wymienić na nową, ale z wyważeniem już ciężej... Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Ziuutek Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 W Radomiu są dwa punkty. Jeden na Glinicach drugi na Kelles-Krauza...Xylo coś pisał jeszcze o Wośnikach ale nigdy tam nia byłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Panowie, macie jakiegoś wulkanizatora w Radomiu, który zdejmie/założy oponę i co najważniejsze wyważy później felgę? W Starachowicach zrobiłem małe rozeznanie... mogą wymienić na nową, ale z wyważeniem już ciężej...Jeszcze Yamaha/BMW ul.Warszawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi