Sopel44 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 witam serdecznie.poszukuję odpowiedzi na kilka pytań związanych z kupnem nowej ramy do xj600. najważniejsze:ze względu ze od modelu z rocznika 97 (chyba, nie jestem pewien) wprowadzono w xjtach pewne zmiany,czy ramy z wcześniejszych roczników będą pasować do 98? jeżeli chodzi o ramy z polskimi papierami - orientuję się jak sprawa bedzie wyglądać w urzędzie komunikacji.jakie formalności muszę załatwić w przypadku kupna ramy z UE, na papierach niemieckich czy brytyjskich? czy ktoś zaznajomiony w temacie mógłby przybliżyć mi cenę ramy z polskimi papierami? (co bym nie przepłacił) pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc. a jeżeli chodzi o powody wymiany. xj to moj pierwszy motocykl. i niestety trafiłem na minę... w postaci krzywej ramy. sprawa miała juz lądować w sądzie (odstąpienie od umowy) ale udało się dogadac z poprzednim wlaścicielem i oddał część kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi