duke75 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Słuchajcie, kupiłem nowy moto z salonu niemieckiego. Został on zakupiony przez MotoRex Poznań a następnie odsprzedany mi po doliczeniu vatu. Moto nigdy nie był zarejstrowany ale ma rozpoczęty Brief, karte o zgodności z homologacją UE, mam fakture zakupu w Niemczech i fakture zakupu przeze mnie od salonu poznańskiego. Czy muszę robić przegląd skoro moto jest nowy? Pytam Was bo w Urzędzie w Krakowie nie bardzo się chyba orientują. Czy ktoś kupił tak może motocykl lub auto? Jakie dokumenty ewentualnie potrzebuje i co mam przetłumaczyć? Edytowane 15 Października 2007 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Słuchajcie, kupiłem nowy moto z salonu niemieckiego. Został on zakupiony przez MotoRex Poznań a następnie odsprzedany mi po doliczeniu vatu. Zamieszałes trochę :biggrin: Jaki masz papier na moto? Brief to juz wiemy, ale jaki dokument sprzedaży? Kto widnieje jako sprzedający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi