szwarc Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam Panoszki kochane.Bardzo proszę - jeśli ktoś posiada serwisówkę do KAWASAKI VN750 VULCAN Będę bardzo wdzięczny - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 http://www.thesparesnetwork.co.uk/manuals/...ileid&dl_id=242 Nikt nie bedzie Tobie przesyłał takich rzeczy na mejla. Musisz zawsze sam szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Dzięki już wczoraj znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarka Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Szwarc, powiedz skąd ściągnąłeś i w jakim języku. Bo po niemiecku to mam ale to barbarzyński język :0jak możesz to napisz mi PW :-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakart Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 czesc szwarc! ja równiez z zapytaniem w zwiazku z serwisem vn jak mozesz podpowiedz gdzie to znalazłes i w jakim masz to jezyku jest to niezbedne w garazu dlatego tak pilnie tego poszókuje pozdrawiam bakart1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 czesc szwarc! ja równiez z zapytaniem w zwiazku z serwisem vn jak mozesz podpowiedz gdzie to znalazłes i w jakim masz to jezyku jest to niezbedne w garazu dlatego tak pilnie tego poszókuje pozdrawiam bakart1Witam , Instrukcje do VN ów posiada Maciek - na forum VN 750 łączcie się w dziale choppery - cruiseryPrzysłał mi na CD i jest po angielsku- ale bardzo czytelna . Tam Go szukajcie . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi