mackon4089 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) chyba ktoś wyjabeł mojego posta ku*wa! wiec jeszcze raz gdzie Ty widzisz w tej ttr tuningowe zawieszenie? qpa chodzi mi o inną ttr -mam inną na oku nie tą co jest na linku na licytacji. :D Ogólnie to co powiesz o ttr-w skrocie bo juz przejzałem posty wszystkie p.s mojego posta też wcieło:/ Edytowane 11 Października 2007 przez mackon4089 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No już ta honda sprzedana. Więc nic sie nie dowiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Sprzedana??:D(( szkoda.Dzięki za info karolb123 pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Motor spzedany temat zamykam... A szkoda bo miałem jechac po nią w piątek :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi