marcysiek Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 No, ale nas wydudkaliście.Nieładnie ,nieładnie :buttrock:Jeszcze Waldek x2No widzisz Janek wyłomków....kai kai im scyzoryczkiem w Czechach zrobimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No widzisz Janek wyłomków....kai kai im scyzoryczkiem w Czechach zrobimy....I po jajkach-ciach,ciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 bardzo prosimy o zmiłowanie ale siła wyższa zadecydowała :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Mirek koniecznie zwiększ oddziaływanie na siłę wyższą! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 I po jajkach-ciach,ciach Kosiny proszą zmiłowania. Mam nadzieję że scyzoryk będzie lekko przytępiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Kosiny proszą zmiłowania. Mam nadzieję że scyzoryk będzie lekko przytępiony.Jak będzie przytępiony to będzie bardziej bolało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) Kosin z hamirem złożyli rezygnację w imprezie sylwestrowej.Wczoraj dołączył do niej Marcysiek.No panie i panowie decydować się bo muszę konkretnie zaklepać miejsca i zapłacić zaliczkę.Zamówiłem wstepnie 30 miejsc i muszę część ich odwołać.Organizator chyba się wku...wi. Edytowane 15 Listopada 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Kosin z hamirem złożyli rezygnację w imprezie sylwestrowej.Wczoraj dołączył do niej Marcysiek.No panie i panowie decydować się bo muszę konkretnie zaklepać miejsca i zapłacić zaliczkę.Zamówiłem wstepnie 30 miejsc i muszę część ich odwołać.Organizator chyba się wku...wi. My tam z Aga nie wymiekamy i twardo mowimy TAK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 A solo się tam wbić nie da? Tylko pary? :icon_twisted: Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A solo się tam wbić nie da? Tylko pary? :DMożna też solo.Jakiś kawaler napewno się trafi :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Proszę o kontakt ze mną.Szefowa prosiła o zapłacenie za sylwka.Można osobiście wpłacić powołując się na mnie lub kasa do mnie i zapłacę osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 WITAM!Niestety jestem zmuszona zrezygnować z imprezy bo zwyczajnie nie dostanę urlopu :banghead: Dojazd z Lublina na miejsce to kilka godzin puszką i jaka potem zabawa?Wybaczcie mi :icon_mrgreen: Spotkamy się mam nadzieję w sezonie na 2oo.Bawcie się SZAMPAŃSKO :banghead: POZDRAWIAM- Nulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Skład gotowy.Odliczamy do Sylwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Kosiny życzą szmpańskiej zabawy, szkoda że nas tam nie będzie. :D Mam nadzieje,że odbijemy to sobie w lutym u Władymira. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Hamiry pozdrawiają żałują że nie będą i życzą samych miłych wspomnień. I do zobaczenia u Wladymira w lutym. :D Szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi