hamir Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Panowie na "forum - zloty - wrocław "- ekipa chce zrobić jakiś wyskok w niedzielę, może byśmy się spotkali? Edytowane 17 Października 2007 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Panowie na "forum - zloty - wrocław "- ekipa chce zrobić jakiś wyskok w niedzielę, może byśmy się spotkali?Ja jestem za ale po wyborach by oszołomy nie rządziły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja jestem za ale po wyborach by oszołomy nie rządziły :biggrin: W związku z oszołomstwem, ostatnio w Szkle Kontaktowym celnie telewidz w pasku smsów stwierdził, że WYPADEK SAMOCHODOWY MINISTRA ZIOBRO TO WINA "" UKłADU"" ....... ..... ........ HAMULCOWEGO I KIEROWNICZEGO. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja jestem za ale po wyborach by oszołomy nie rządziły :icon_rolleyes:W niedzielę ma być 4 stopnie C....chyba nie da rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 W niedzielę ma być 4 stopnie C....chyba nie da rady....Na to wyglada że bedzie piż---ło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 czyli co odpuszczamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Janek ale twardziele nie odpuszczają, chociaż na solny na kawkę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Janek ale twardziele nie odpuszczają, chociaż na solny na kawkę co?Szkoda, że nie mam moto bo bym sie skusił....ale chyba juz niedługo....Prezes Bugs sprzedał moto?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Janek ale twardziele nie odpuszczają, chociaż na solny na kawkę co?No, jak nie będzie padało i parę kresek na + będzie.Zdzwonimy się. Witam ,Janku wprowadzam poprawkę:1/ Marcysiekx22/Kosin x23/Hamir x24/Unek 2x2 a do piątku będe miał potwierdzenie czy 3x2 :icon_mrgreen: 5/Nulka x26/Pierwoszow x2 pozdrawiamUnek :icon_rolleyes:dochodzi Lotnik X2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Janek wg http://meteo.icm.edu.pl/ to będzie około 5 na plusie i co robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Janek wg http://meteo.icm.edu.pl/ to będzie około 5 na plusie i co robimy?Ja to bym się pisał gdyby tak było 10 , 5 trochę mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) dochodzi Waldek X2.A jak tam pozostali -Królik itdW przyszłym tygodniu jadę zapłacić zaliczkę. Edytowane 23 Października 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Wygląda na to że niestety będziemy z Wojem musieli odpuścić. Pogadamy w Czechach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 1/ Marcysiekx22/Kosin x23/Hamir x24/Unek 2x2 5/Nulka x26/Pierwoszow x27/ Lotnik x28/ Eko x29/Irek (szwagier Eko) x2To tak wyglada na chwile obecna.Pozdro Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Wygląda na to że niestety będziemy z Wojem musieli odpuścić. Pogadamy w Czechach.No, ale nas wydudkaliście.Nieładnie ,nieładnie :buttrock: 1/ Marcysiekx22/Kosin x23/Hamir x24/Unek 2x2 5/Nulka x26/Pierwoszow x27/ Lotnik x28/ Eko x29/Irek (szwagier Eko) x2To tak wyglada na chwile obecna.Pozdro PrzemekJeszcze Waldek x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi