MariuszJ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 hmmm zawsze mial byc i byl choper nie cruiser ale co ja biedny mialem zrobic jak zona naciskala "miales swoje chopery to teraz ma byc cruiser" wiec jest clasic, sezon 2008 pokaze ile zrobie w 2 dni :biggrin: przyznam, ze ciezka maszynka i moca, pokory uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Będziesz zadowolony ;) Ja swoim cruiserem nacieszyć się nie mogę. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Będziesz zadowolony :buttrock: Ja swoim cruiserem nacieszyć się nie mogę. ;)mam nadzieje, juz nie moge sie doczekac sezonu 2008szkoda, ze ten juz sie skonczylale licze na zime jak w zeszlym rokui ze jeszcze posmigam :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablik-ez Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Cześć rodacy motomaniacy.Mój konik stał też już przy żłobie ale go jeszcze pogoniłem w tym roku.Wczoraj przebrani za mikołaje odwiedziliśmy Dom Dziecka w Szczecinie zawożąc im trochę prezentów pod choinkę. Dzisiaj natomiast byliśmy w Mostach innym domu, jest to ponad 60 km.od Szczecina. było zimno i padał deszcz ale co to dla motocyklistów.Najważniejsze że dzieci były szczęśliwe i my jeszcze więcej.Wczorajsze fotki są w mojej galerii, dzisiejsze będą troszkę później. Pozdrowienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Cześć rodacy motomaniacy.Mój konik stał też już przy żłobie ale go jeszcze pogoniłem w tym roku.Wczoraj przebrani za mikołaje odwiedziliśmy Dom Dziecka w Szczecinie zawożąc im trochę prezentów pod choinkę. Dzisiaj natomiast byliśmy w Mostach innym domu, jest to ponad 60 km.od Szczecina. było zimno i padał deszcz ale co to dla motocyklistów.Najważniejsze że dzieci były szczęśliwe i my jeszcze więcej.Wczorajsze fotki są w mojej galerii, dzisiejsze będą troszkę później. Pozdrowienia!!!Diablik...Tak 3maj.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi