Woy Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Żałuję że nie uczetniczyłem w wielu fajnych imprezkach...Lecz nie odpuszczę żadnej w następnym sezonie.Pozdrawiam Włocławek i nie tylko.Moja Virażka spisuje się super...Może po sezonie spotkanko przy Kasztelanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Hej WoyNie dramatyzuj. Pogoda jeszcze sprzyja.Na niedzielę 14.10. plan już ułożony a i następna ma być pogodna.Jeszcze co najmniej dwie wycieczki powinny się udać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Hej WoyNie dramatyzuj. Pogoda jeszcze sprzyja.Na niedzielę 14.10. plan już ułożony a i następna ma być pogodna.Jeszcze co najmniej dwie wycieczki powinny się udać.PozdrawiamZdradzisz mi temat jaki to plan? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ja się melduje cały, zdrowy i szczęśliwydzięki za wspólny wypad :) za tydzień w niedziele jeśli pogoda nam nie pokrzyżuje planów to wstępnie już planowaliśmy wypad do Kruszwicy na Mysią Wieże i okolicewszystko zależy od pogody ale jeśli będzie ok to zapraszamy wszystkich co dziś byli i pozostałych chętnych Pzdr. Zapraszam do lektury Włocławek na 2oo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ja w tamtym roku to jeszcze w listopadzie jeździłem wiec jak w tym roku pogoda dopisze to ten sezon jeszcze trochę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) yanointruder planujemy wycieczkę do Kruszwicy w niedzielei jeśli pogoda dopisze-a pewnie tak będzie to serdecznie zapraszamyprzeglądaj nieraz subforum Włocławka-będą tam dokładniejsze ustalenia co do godziny ale pewnie jak ostatnio czyli niedziela w granicach 10:00-11:00 pod Halą Mistrzówwięc rezerwuj już czas :icon_razz: a no i jesli to co masz na zdjęciu i w podpisie to Twój motor to z chęcią obejrzymy to cudo-bo jest co oglądać Pzdr. Edytowane 9 Października 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablik-ez Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Cześć motórowcy pozdrawiam was z Zachodniopomorskiego. Myślałem że dzisiaj sobie polatam gdyż deszczu nie było a nawet i słonko zaświeciło ale nie dało rady. Przeszywająco zimny wiatr wybił mi te piękne zamiary.Trzeba będzie konika odstawić do wiosny. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja dzisiaj trochę posmigalem ale to juz pogoda nie ta wiec chyba motocykl trzeba będzie ululać do snu zimowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Pewnie, że szkoda. Ja już odstawiłem dzisiaj moją lalunię, śpi snem sprawiedliwego, do wiosny. Ale zapraszam na Zaduszki Bluesowe 2-go listopada do Domu Rzemiosła wieczorem, od lat było to nieformalne zakończenie sezonu. Piwko, muza i panienki, no i oczywiście klima odspowiednia. Będziemy tam z Mankiem VTX 1300. :wink: :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Te spotkanie 2 na Zaduszkach bluesowych to całkiem dobry pomysł czy ktos się jeszcze pisze? A tak w ogóle to o której się spotykacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaciek Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Danny, ja bede na zaduszkach na pewno. Musimy sprawdzic o której się impreza zaczyna i idziemy od rozpoczęcia do samego końca. Tym razem pierwsze spotkanie bez naszych rumaczków - oj będzie się działo!!! Przy okazji tej imprezy pożegnamy Jurgena (Honda CBR 600) - emigruje do Ciapatych angolów - zarobic na lepszy motocykl. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ok. Ja na pewno sie stawie może nie na cala imprezke ale na pewno zajrzę na klika piwek :icon_biggrin: .Oczywiście Jurgena trzeba będzie pożegnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megez Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ja się niestety nie pojawię na zaduszkach. Jadę służbowo do Rzeszy. Wracam dopiero w sobotę nad ranem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ja będę ok 20.30-21.00 bo do późna siedzę w robocie. Impreza zaczyna się o 19.00. Będą jakieś bilety wstępu przy wejściu. W zeszłym roku były po 10 zł. Warto bo zabawa fajowa i nie ma hamstwa. Pozdrawiam :evil: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ja pewnikiem tez cos w tych godzinach sie zjawie bo obowiazki młodego ojca nie pozwalaja na szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi