anulka Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Cześć, Jakiś czas mnie tu nie było...Podam tylko następujące dane - żebyście uważali na pewnego rodzaju gości. Super taxi, białe dajewo. Pamiętajcie, że to jakiś tam gość, a nie wszyscy w takich brykach. Po prostu uważajcie..Pierwsze rozwiązanie to oczywiście informacja do korporacji...Drugie, tak jak pisałam nie nadaje się do zamieszczenie. Jeśli ktoś z Was miałby taki sam problem - proszę o kontakt na maila. Pan ewidentnie odpuścił. Myśłę, że z wielu powodów:1. Korek po otwarciu Puławskiejradykalnie się zmniejszył,2. Motocyklistów jest już znacznie mniej3. W końcu zobaczył, że jeździ starsza pani..4. Dziś to już chyba była litość, Pan był pierwszy jak dojechałam do świateł stanęłam koło gościa pomiędzy pasami i zaczęłam rozgrzewać paluszki. Wiem, że dodał gazu dopiero jak ja odjechałam, a nie jak to zwykle bywa w tej samej chwili.ZACZYNAM GO LUBIĆ.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jesli juz chcecie obic ryj zlotowie, to dzialajcie szybko i rownie szybko z miejsca zdarzenia spier...cie. Nie robcie tego jesli zamawialiscie taksowke wczesniej, z telefonu na abonament. Kazdy taryfiarz ma przycisk alarmowy i uwierzcie mi , ze koledzy potrafia szybko sie zjawic :buttrock: Skarga na korporacje tak, ale nie do korporacji, bo wiadomo, ze tam kazdy kazdego zna i co mu zrobia, chyba ze jest to szanujaca sie korporacja obstawiajaca elitarne miejsca albo lotnisko. Czasem jest gorzej, bo duzo taryfiarzy to ludzie, ktorzy w systemie sie nie odnalezli i zawsze maja jakies "ALE", maja uklady z marginesem, bo czesto sami nim byli. Co mogl robic cwaniaczek bez wyksztalcenia, ktory juz nie mogl krasc, albo chcial miec legalna przykrywke :biggrin: To takie male uogolnienie, bo znam prawitego zlotowe-motocykliste, ale realia tez opisalem :bigrazz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi