mauser Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ja do paola mamm pytanie napisał żę , jak masz sprawną prądnice i dobry <<regulator>> od czego masz założony regulator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Od CZ 350 (w 175 jest taki sam). Miałem wczesniej ruski i działał super, do zlotu w Radawie (sierpień). Wtedy zaczęło szwankować wzbudzenie i przeładowywało mi aku (żarówki się gotowały). A że nie miałem nowego oryginalnego, to postanowiłem poeksperymentować z tym, co miałem w garażu - i udało się - działa bez zarzutów; W przyszłości - albo wrócę do oryginału - albo jakoś wkomponuję zamiennik w oryginalną obudowę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi