Damiano Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Wejdź na allegro i poszukaj, wszystko można kupić tylko trzeba poszukać, a nie się pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) no wlasnie na allegro zbytnio tego nie ma... chyba bedzie najlepiej jak kupie midland...a co do stozka to poczytalem troche i chyba zrezygnuje... a macie moze jakies rady jak dodac troszke wiecej mocy mojej aprilii rx? no na razie nie chce sie wpedzac w duze koszty... pomoc mile widzianadopiero na wiosne chcialbym kupic lepszy wydech i cylinder 80... teraz chcialbym tylko troszke wiekszego kopa... ma jeszcze jakies blokady chyba... na razie jedzie 70 i jest niewyregulowana (chyba gaznik itd) slabe obroty itd... chcialbym zeby poszla bez zdjecia blokad wydechu i cylindra z 85-90... plz o odp Edytowane 8 Października 2007 przez gugus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja bym akurat do swojego sprzetu nie wlal mieszanki z midlandem 2T. Niby napisane ze olej syntetyczny itd, ale znam ludzi ktorym sie sprzety pozacieraly. Polecam Valvoline Syn Power kmx przelatał 10tys, ponad 11barów w cylindrze exc250 1,5 tłoka (sprzedałem po wymianie) , też nic, cylinder wyglądał jakby dopiero z honowania wrócił skuter , również nic się nie dzieje zatarcie nie pojawia się od razu przy zmianie oleju .U mnie sporo osób zatarło sprzęty na motulu 800, na castrolu i midlandzie niet Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi