Śliwa Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Janek nie pisal zeby wszystkie precle spierdalali jak najdalej jak on jedzie... HAHAHAHAHAHAHA, no popatrz ziomuś, a ja dokładnie tak właśnie myslałem :icon_razz: hehehehehe Gienek Ty weź już nic nie pisz bo przecież monitor zaplułem :cool: :icon_razz: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 hehe mam wrazenie ze niedlugo cale WTT dostanie bana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 hehe mam wrazenie ze niedlugo cale WTT dostanie bana:DOd Śliwy, buhahahahahahahahahahahhaahha :icon_rolleyes: :icon_question: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi