newman_noe Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Dzień Dobry Forumowicze, Zwracam się z pytaniem czy ma ktoś w wersji elektronicznej (pdf, skany itp.) instrukcję do Hondy Shadow VT750 C2 (roczniki 1997 - 2003). Przymierzam się do kupna takiego sprzętu na kolejny sezon. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 mam, ale w postaci ksiazecki...moge sprzedac...oryginał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newman_noe Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 mam, ale w postaci ksiazecki...moge sprzedac...oryginał! hej, jak nie znajdę w wersji elektronicznej to jak (mam nadzieję) kupię moto to na pewno pogadamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Niech powisi z dwa dni, ale handlem polecam się zająć w giełdzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Chodzi ci o serwisówkę, czy fabryczną instrukcję dla usera? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newman_noe Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Niech powisi z dwa dni, ale handlem polecam się zająć w giełdzie :banghead: nie nadążam... Chodzi ci o serwisówkę, czy fabryczną instrukcję dla usera? Pozdrawiam o fabryczną instrukcję. szukałem w necie ale nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 nie nadążam...Nic nie bój, tylko, jak już znajdziesz, to napisz na PW, żebym mógł temat usunąć :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newman_noe Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Nic nie bój, tylko, jak już znajdziesz, to napisz na PW, żebym mógł temat usunąć :banghead: OKa, SPOX :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 To jest fabryczna serwisówka, po niemiecku ale może sie przyda: http://www.blackbears.ru/manual/files/Hond...al_(German).zip Pozdro ;) Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newman_noe Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 To jest fabryczna serwisówka, po niemiecku ale może sie przyda:http://www.blackbears.ru/manual/files/Hond...al_(German).zipPozdro :icon_evil: thx duży plik (111Mb) ale chyba o to chodziło, pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi