kubus2905 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ok dziekuje za pomoc w pisowni chyba to nie jet najwazniejsze mam z tym problem i co z tego tak to przeszkadaza ??? pisze tutaj poniewaz uwazam to forum za najlepsze i dlatego !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) ok dziekuje za pomoc w pisowni chyba to nie jet najwazniejsze mam z tym problem i co z tego tak to przeszkadaza ??? pisze tutaj poniewaz uwazam to forum za najlepsze i dlatego !!!!!! Świetnie nastąpiła pewna poprawa, teraz warto zacząć pisać zdania z wielkiej litery. Jeśli już się czepiamy to Panie Adamie :D : Nie stawiamy przecinka przed następującymi spójnikami: albo, ani, bądź, czy, i, lub, ni, oraz, tudzież. Siedzę w domu i piszę wypracowanie. Pojadę w góry na kolonie lub wybiorę się z rodzicami nad morze. Nie chcę być górnikiem ani marynarzem. " Edytowane 6 Października 2007 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Panowie odchodzimy od tematu:P Nie chce sie bardzo wtrącać, ale nie piszemy przecież na forum języka polskiego:) oczywiście poprawne wypowiedzi są mile widziane, ale jesteśmy tylko ludźmi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi