nowy011 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Jak w temacieSzukam i wszedzie mogę znaleść jak to można rozkrecic silnik w drobny mak i go skrecić w odpowiedni sposób..Nie mogę znaleść danych technicznych ( parametrów)samego silnika , a dokładnie wymiarów zew. wysokosći ,szerokości i wszystkich innych wymiarów... Czy jest to mozliwe do znalezienia? za wszelkie info bede wdzięczny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Siemanko :bigrazz: Będziesz do Afryki silnik z Wiadra wkładał czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 hehe... widze Nowy, ze twardo sie tematem zajales :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Hubert.. cisza narazie to ja kombinuje jak koń pod góre .. Musze wykonbinować ( najlepiej) silnik .,,LUZEM" i zobaczyć co to warte i mozliwe do zrobienia..Bo wymiarów zew. to chyba nie dostane .....MA KTOS SILNIK LUZEM ? oddam za dwa dni :icon_razz: a musze popatrzec czy to w ogóle mozliwe co w by w rame wpakować silnik od Viadra.dalej jezeli sie zmisci to oki jakoś reszte mozna upakować jeżli nie trzeba bedzie ciąć rame .i inne mocowania robić .co by sie pomieściło.. Także wybieram raczej opcje trudniejsza niż OPAKOWANIE Viadra plastikami od AT,, Info zbieram na temat Viaderek Belgu ciszaa... :biggrin: nie gadać za dużo.. ;) aa własnie czy skrzynia 6 stopniowa może być zapakowana do silnika przed 2003 ? rokiem ? Silniki takie same no prawie bo gaznik i wtrysk ale chodzi o konstrukcje zastanawia mnie tooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baza Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Sorki że odkopuje takiego starego kotleta ale może ktoś wie albo sam autor niech się wypowie co wysżło z pomysłu upchnięcia silnika z varana w ramę afri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi