speed0138 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam mam Virago 125 przednia felga posiada pecherzyki narazie jest taki chrom kropkowany ale w niektorych miejsach juz cos wychodzi?Co robic czy da sie cos z tym zrobic?CO byscie poradzili?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Ja bym jedynie impregnował to czymś żeby się nie rozwijało albo kupił całą nową felgę w dobrym stanie.Jak chrom odłazi to już nic nie zrobisz(a jesteś pewien że to chrom bo coś mi się zdaje że to bardziej wytrzymałe powinno być).A chromować na nowo się kompletnie nie opłaca zwłaszcza w takim sprzęcie jak XV125.Można jeszcze zedrzeć chrom i spolerować felgę do błysku. Edytowane 2 Października 2007 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi