Skocz do zawartości

witamy forum Włocławek

qczeq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie wszystkich z włocławka i okolic.

Jestem świeżym posiadaczem Virago 535 i chciałbym dołączyć do włocławskiej rodziny miłośników motorów.

Pozdrawiam i wszystkim życzę dużo ciepłych dni aby można było jak najwięcej pojeździć.

Edytowane przez masztak

Witam bardzo serdecznie wszystkich z włocławka i okolic.

Jestem świeżym posiadaczem Virago 535 i chciałbym dołączyć do włocławskiej rodziny miłośników motorów.

Pozdrawiam i wszystkim życzę dużo ciepłych dni aby można było jak najwięcej pojeździć.

Witaj... wśród przyjaciół.

Witaj Masztak :buttrock: Szkoda,że się nie odezwałeś wcześniej bo wczoraj przed 15 jechalismy z Płocka przez Dobrzyń byla okazja sie poznać. Jednak nic straconego zapraszamy do Włocławka

Wczoraj was widziałem, ale akurat miałem dzień pracujący.

Cóż takie życie.

Czekam na następną okazję

hej, widzialem cie w wakacje na virago, wlasnie sie zastanawialem czy to twoja, ale nigdzie cie nie moglem spotkac

jacek b. z płumion :biggrin:

Tak ssobie jeździłem trochę -sam, bo tu u nas nie ma z kim.

Ale nie mogę skojarzyć kim Ty jesteś.

Pozdrawiam

nic dziwnego, bardziej sie znasz z moim bratem zbyszkiem a mnie to pewnie tylko z twarzy :icon_twisted: jak bedziesz duzo jezdzil w lato to napewno sie gdzies spotkamy. niestety ja troche za wolny jak na twoje tempo i pewnie bys sie ze mna meczyl. a w dobrzyniu rzeczywiscie-albo zabytki albo podworkowi lanserzy, moj sasiad ma virago 535 ale jak narazie nie widzialem zeby pojechal dalej niz na 10 km od domu.......... :/

nic dziwnego, bardziej sie znasz z moim bratem zbyszkiem a mnie to pewnie tylko z twarzy :crossy: jak bedziesz duzo jezdzil w lato to napewno sie gdzies spotkamy. niestety ja troche za wolny jak na twoje tempo i pewnie bys sie ze mna meczyl. a w dobrzyniu rzeczywiscie-albo zabytki albo podworkowi lanserzy, moj sasiad ma virago 535 ale jak narazie nie widzialem zeby pojechal dalej niz na 10 km od domu.......... :/

Witam serdecznie

To teraz już dokładnie wiem kto Ty Jesteś.

Pozdrawiam i pozdrowienia dla brata.

Przyjdzie ciepło to pojeździmy.

Ale sąsiad chyba dopiero niedawno kupił bo widziałem że stała na przyczepce.

• 1 miesiąc temu...

witam wszystkich.. moze za bardzo nie nadaje sie to grona motocyklistow ale jestem z radziejowa ii mam YAMAHA TZR 50.. moj kumpel tez taka sama ma ii sobie smigamy.. chetnie kiedys odwiedzimy Włocławek.. Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

WITAM WŁOCŁAWSKICH MOTOCYKLISTÓW mam cichą nadzieję że pozwolicie mi dołączyć do Was w przyszłym tygodniu, wyjade w końcu moim maleństwem VIRAGO na przejażdżkę POZDRAWIAM WSZYSTKICH CIEPLO :)

Wita Izo.Napewno dołączysz do naszej grupy,tym bardziej że pochodzisz z motocyklowej rodziny.Pozdro dla Taty

witam wszystkich.. moze za bardzo nie nadaje sie to grona motocyklistow ale jestem z radziejowa ii mam YAMAHA TZR 50.. moj kumpel tez taka sama ma ii sobie smigamy.. chetnie kiedys odwiedzimy Włocławek.. Pozdrawiam

Witamy, czy dobrze kojarzę że w Radziejowie będzie koncert Dżemu, w najbliższą niedzielę?

Edytowane przez zi.gi (wariat)