Woy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam...Podoba mi się idea Diablika ze Szczecina.cytat"Diablik 20:05:31W sobotę wybieramy się do domu dziecka z prezentami. Oczywiście jak nie będzie lać z nieba to jedziemy motorami w strojach mikołajkowych."..."Diablik 20:10:09W sumie wZachodniopomorskim odwiedzamy w trzech grupach trzy domy dziecka a jest tych dzieciaków około 150."...Diablik 20:12:14Niech ludziska inaczej na nas patrzą a nie tylko jako dawców nerek"...A co my na to?może powielimy myśli naszych przyjaciół ze Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 witam, ja wprawdzie zadko jestem we wloclawku, no ale czasami tam jezdze wiec mozna powiedziec ze jestem z tamtych okolic. np. napewno bede lapal jakas traske w lany poniedzialek, wiec jak ktos jezdzi zabytkiem to zapraszam-w grupie wieksze prawdopodobienstwo na powrot :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 niestety sprzet troche nowszyale witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam motomaniakow (Demm i Jacus) ach zeby juz byla wiosna, bysmy sie gdzies przejechali a tak Imprezka i forum nam zostaje jak macie chec to ZAPRASZAMY !!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj Jacuś...jeździłem kiedyś SHL-ką,coprawda z silniczkiem 175-Wiatr.Bardzo przyjemny motorek.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witajcie w naszej ekipie!!! :lapad: ;) :buttrock: (demm i jacus). Czekamy na Was wiosną. A teraz do Imprezki obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eugene Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam Chciałbym dołączyć do motocyklistów z Włocławka .Wsiadłem na en-kę po dłuższej przerwie. Mam nadzieję spotkać Was na trasie jak tylko stopnieją śniegi. Tymczasem Życze Wszystkim motocyklistom z Włocławka i okolicWesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku. PozdrawiamEugene -kawosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 witamy serdeczniedo zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Witamy i do zobaczenia na wiosne na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Powitać, powitać wszystkich nowych odwiedzających nasze forum. A tymczasem dla wszystkich Wesołych Świąt i Dosiego Roku. Wszystkim wielkie dzięki, do zobaczyska na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALIENVS2 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 CZEŚĆ MOTOMANIACY. HI HI. DZIŚ PISZĘ PIERWSZY RAZ NA TYM FORUM. CHYBA WSZYSTKIM BRAKUJE SŁONKA I CIEPŁEGO WIATRU. MAM NADZIEJĘ ŻE W TM SEZONIE PRZYBĘDZIE NAS JESZCZE KILKU, A ZLOT, MOŻEMY ZROBIĆ SAMI, WYSTARCZY TAKI NIE OFICJALNY, WIEM , PEWNIE TO GŁUPI POMYSŁ , ALE ZAWSZE TO JAKIŚ POMYSŁ. ŻYCZĘ WSZYSTKIM CIEPŁEJ WIOSNY , A SOBIE ŻEBYM SIĘ WKOŃCU PRZESTAŁ SPUŻNIAĆ .HE HE. POZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam :wink: Witam :D (posty chyba się kasują) :/:/:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no witaj Rafał na forum!fakt faktem wszędzie się spóźniasz-nawet na forum się zalogowałeś późno :banghead: ale może Cię "wyprostujemy" w tym sezonie albo pewnie wcześniej się do tego przyzwyczaimy niż to nastąpi :biggrin: do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Rafał ja Ciebie witam na forum drugi raz bo mój pierwszy post gdzieś wyparował.Do zobaczenia. Po :icon_mrgreen: zdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu cocolino Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 :icon_razz: Witam :) Witam :notworthy: (posty chyba się kasują) :/:/:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi