transplant Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Nie mam pojęcia czy ma jakiś serwis, czy nie. Znasz gościa z Sobótki, tak? Na reklamówce mam tylko nazwę firmy "Moto 45" sp.j R. Bogdański&P. Biczysko. Na oatatnim motobajzlu we Wrocku tez bylem na stoisku tej firmy. Ogladalem czarna TDM 850 2001r. Sprzet po szlifie i sprzedajacy tego nie ukrywal (zreszta nie musial-tlumiki ;)) Maszyna z Wloch, silnik ladnie pracowal, zadnych niepokojacych dzwiekow, wizualnie troche zaniedbana, cena w miare. Moglem nia sie przejechac- widocznie zalezalo im na sprzedazy. Ciekawe co o moga powiedziec ich byli klienci? Moze bede u nich czegos szukal ale w lepszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C_L_K Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ja też moją VFRę kupiłem z Włoch i jak przedmówcy: super zadbana, żadnych zastrzeżeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMALA Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 powiem Ci ze jak mieszkalam w madrycie to duzo salonow motocyklowych ktore maja tez motocykle urzywane ciegnie je wlasnie z wloch ...sama na poczatku przymierzalam sie do gsx z wloch i byl o.k silnik ladnie chodzil zadbana i w ogole ale poprostu znalazlam tanszy model wiec jesli masz okazje to bierz przejedz sie przeswietl silnik i jesli nie bedzie zadnych zastrzezen bierz... polodniowcy maja dlugi sezon ale wiekszosc nie katuje maszyn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi