Aśka Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja nie, ale chyba zacznę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja już nie byłem długo i chyba już czas najwyższy się tam przejechać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 To ktoś chętny na wtorkowego tymbarka? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja jestem praktycznie w każdą środę i czwartek, wieczorem, koło 21. Wtorek? Czemu nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Pomijajac wybranie sie na Tymbarka to mozna by bylo kiedys tam podjechac bez sprzetow aby sie w cywilizowany sposob upodlic piwkiem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Można, ale w przyszłym tygodniu już dwa dni mam przeznaczone na ten cel, więc chciałabym to zrównoważyć jednym wypadem bezalkoholowym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 To ktoś chętny na wtorkowego tymbarka? :crossy: Jeśli nie będę w pracy to z chęcią się przejadę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 To ktoś chętny na wtorkowego tymbarka? :crossy: Ja jestem chętny. O której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Ja jestem chętny. O której? Może koło 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Może koło 20? 20:00 jest ok, powinienem zdążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Pasuje :) Oby tylko nie padało, bo mi po wczorajszej jeździe starczy deszczu na jakiś czas... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ja nie wiem czy się wyrobię, oddałam wczoraj wieczorem moto do warsztatu na małe poprawki i naprawy konieczne. Jakby co, miłego spotkania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamwwa Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jak będzie w miarę, to postaram się wpaść, najpierw doczyszczę tylko Hankę i strój po wczoraj :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Myślicie, że będzie padać? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamwwa Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 nie sądzę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi