Skocz do zawartości

wypad do 2oo :)

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pawła tyle czasu znam (Dziadu też kawałek czasu ;) ) a ich jeszcze w akcji muzykalnej nie widziałem, a piątek mam czas wolny to może wreszcie zobaczę chłopaków jak drą japy i gitary ;) :icon_mrgreen: :icon_twisted:

• 2 tygodnie później...

Ja wczoraj pałowałem na mieście cały wieczór, jak będziesz miał ochotę pozapierdalać i napić się Tymbarka, to pisz najdroższy.

No i już mam zajęcie na wieczór :buttrock: ....gdzie i o której?...prezerwatywy mam zabrać? :biggrin:

Dzisiaj pije ale Środa, Czwartek itd. bardzo chętnie sie pisze na pałowanie i Tymbarka :biggrin:

Klod nie bądź drewniak... :icon_twisted: ...w środe Ciebie widze na moto...goły czy ubrany bez różnicy :icon_mrgreen:

Rebciu .... Środa no problem, Moto gotowe i dzisiaj odbieram :biggrin: Osta w Czwartek też możemy polatać :icon_mrgreen:

trzymaj kciuki żebym się cała poskładała do czwartku, jest coraz lepiej więc mam nadzieje ze wypad wyjdzie :) moto całe, ale ja jeszcze obolała :banghead:

może i ja dołączę:) choć mi bardziej czwartek pasuje :)

no nie daj się prosić osta... :notworthy: ... dasz rade :buttrock:

Rebciu .... Środa no problem, Moto gotowe i dzisiaj odbieram :biggrin: Osta w Czwartek też możemy polatać :icon_mrgreen:

A jak je chcesz odebrać?...może podrzucić Twoje d... do Ryżego :icon_mrgreen:

Ryży ma dzwonić do mnie koło 18-ej i moje dupsko zawieść bo akurat będzie przejeżdżał ..... jeżeli zaczne wcześniej PIĆ to jutro z rana odbiore ..... tak czy tak ..... jutro jestem zwarty i gotowy :biggrin:

no nie daj się prosić osta... :notworthy: ... dasz rade :buttrock:

eee, mnie do jazdy nie trzeba namawiać

jak już gdzieś pisałam po małym szlifie jestem. Moja maszyna wygląda lepiej ode mnie :icon_mrgreen:

Myślenie życzeniowe i będę :icon_twisted: dawajcie znaka gdzie planujecie się szwędać

Edytowane przez osta