roberto1002 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Info dla fanów dobrej muzyki 3 lipca (piątek) o godz. 20:00 GoNaked! znowu zagra w 2oo... Szykuje się kolejna super impreza ;) R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Pawła tyle czasu znam (Dziadu też kawałek czasu ;) ) a ich jeszcze w akcji muzykalnej nie widziałem, a piątek mam czas wolny to może wreszcie zobaczę chłopaków jak drą japy i gitary ;) :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Wyjechani wszyscy są czy jak?...śmigają na moto że do 2oo nie mają czasu zajżeć?...a może lokal zmienili?... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Dzisiaj pije ale Środa, Czwartek itd. bardzo chętnie sie pisze na pałowanie i Tymbarka :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja wczoraj pałowałem na mieście cały wieczór, jak będziesz miał ochotę pozapierdalać i napić się Tymbarka, to pisz najdroższy. No i już mam zajęcie na wieczór :buttrock: ....gdzie i o której?...prezerwatywy mam zabrać? :biggrin: Dzisiaj pije ale Środa, Czwartek itd. bardzo chętnie sie pisze na pałowanie i Tymbarka :biggrin: Klod nie bądź drewniak... :icon_twisted: ...w środe Ciebie widze na moto...goły czy ubrany bez różnicy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Dzisiaj pije ale Środa, Czwartek itd. bardzo chętnie sie pisze na pałowanie i Tymbarka :biggrin: może i ja dołączę:) choć mi bardziej czwartek pasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Rebciu .... Środa no problem, Moto gotowe i dzisiaj odbieram :biggrin: Osta w Czwartek też możemy polatać :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Rebciu .... Środa no problem, Moto gotowe i dzisiaj odbieram :biggrin: Osta w Czwartek też możemy polatać :icon_mrgreen: trzymaj kciuki żebym się cała poskładała do czwartku, jest coraz lepiej więc mam nadzieje ze wypad wyjdzie :) moto całe, ale ja jeszcze obolała :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 może i ja dołączę:) choć mi bardziej czwartek pasuje :) no nie daj się prosić osta... :notworthy: ... dasz rade :buttrock: Rebciu .... Środa no problem, Moto gotowe i dzisiaj odbieram :biggrin: Osta w Czwartek też możemy polatać :icon_mrgreen: A jak je chcesz odebrać?...może podrzucić Twoje d... do Ryżego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ryży ma dzwonić do mnie koło 18-ej i moje dupsko zawieść bo akurat będzie przejeżdżał ..... jeżeli zaczne wcześniej PIĆ to jutro z rana odbiore ..... tak czy tak ..... jutro jestem zwarty i gotowy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) no nie daj się prosić osta... :notworthy: ... dasz rade :buttrock: eee, mnie do jazdy nie trzeba namawiać jak już gdzieś pisałam po małym szlifie jestem. Moja maszyna wygląda lepiej ode mnie :icon_mrgreen: Myślenie życzeniowe i będę :icon_twisted: dawajcie znaka gdzie planujecie się szwędać Edytowane 14 Lipca 2009 przez osta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Dobra godzina ..... teraz tylko miejsce zbiórki ustalamy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Dziś czy jutro? pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Jutro :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) Dzisiaj było zajebiaszczo....jutro też moge :D Dzięki chopaki :) Edytowane 14 Lipca 2009 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi