KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Uuuuu z Pruszkowa to kaaaaawał drogi ale chyba jakaś WKD czy SMK śmiga :biggrin: ale chyba z Dworca Wschodniego to blisko tylko że okolica taka nieciekawa, można w morde dostać i ogólnie niebezpiecznie :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 No bo jak tu dojeść kiedy usta pełne?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Oczywiście miałem na myśli Dworzec Zachodni ..... na Pradze to loooz, blues i pełna kulturka :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 No tak, idąc z Zachodniego rzeczywiście okolica jak z kryminału a i same 2oo nie odbiegają od tego wizerunku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 na Pradze to loooz, blues i pełna kulturka biggrin.gif Nie ma inaczej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Qrde same sąsiady... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Qrde same sąsiady... :biggrin: Ciesz się, że nie "szwagry" :icon_razz: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja wiem i Igor wie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Są szwagry i "szwagry" :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ze jak? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja i kilka moich znajomych bedzie w kolkach 4.02 od 18. Serdecznie zapraszamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Wreszcie ktos przyjdzie o rozsadnej porze :icon_mrgreen: Ja zazwyczaj zagladam tak miedzy 18-19, no to bedzie nas wiecej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Wreszcie ktos przyjdzie o rozsadnej porze :icon_mrgreen: Ja zazwyczaj zagladam tak miedzy 18-19, no to bedzie nas wiecej :) To zagladnij blizej 18, bo na 19:30 wybieram sie do Lolka na koncert Kasi Deren :bigrazz: a bede takim duzym czerwonym pojazdem MZA (czy jak to sie tam teraz nazywa) ;p Edytowane 3 Lutego 2009 przez Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 To zagladnij blizej 18, bo na 19:30 wybieram sie do Lolka na koncert Kasi Deren :bigrazz: a bede takim duzym czerwonym pojazdem MZA (czy jak to sie tam teraz nazywa) ;p zwracam uwagę, że teraz miejskie dyliżanse mają kolor żółty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 zwracam uwagę, że teraz miejskie dyliżanse mają kolor żółty :) Ups... to czym ja jezdze ;p ale takie mega stare sa czerwone :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi