Ania Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) tak, tak - rozmyśliłem się :) Z cukru jesteście czy jak?!? :icon_mrgreen: Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dziś óczem siem - siedze w domu :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Z cukru jesteście czy jak?!? :biggrin:nie... ale jaki jest sens moknac? przejazdzka ma byc przyjemnoscia a nie walka z zywiolem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Będzie ktoś dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Znając życie to pewnie podjadę podpisać listę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Wybiera się ktoś dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Wybiera się ktoś dzisiaj ?a o ktorej? bo mam czas mniej wiecej do 19:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a o ktorej? bo mam czas mniej wiecej do 19:30.No ja się własnie pytam czy ktoś będzie o którejś :crossy:. Bedę jeździł gdzieś od 18 do 22 i stąd pytanie czy do 2oo zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 No ja się własnie pytam czy ktoś będzie o którejś :biggrin:. Bedę jeździł gdzieś od 18 do 22 i stąd pytanie czy do 2oo zaglądać. To ja bede ok. 18:15 mam nadzieję że kółka już będą otwarte :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Kolka sa otwarte od 18.00...ja moze zajrze po 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Kolka sa otwarte od 18.00...ja moze zajrze po 19.00Ja to chyba nie dotre nigdy do Was :buttrock: Jutro tez mam powtorke z rozrywki u okulisty wiec nie wiem czy sie zalapie na "rybke" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Nieeeno Ciebie to normalnie trzeba chyba przywlec za rurę :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Nieeeno Ciebie to normalnie trzeba chyba przywlec za rurę :PAle z tego co mi sie kojarzy to ja zadnej rury nie mam :biggrin: A tak serio mowiac to postaram sie na ta rybke jakos dojechac jesli ktos do mnie wyjedzie na modlinska albo poczeka chwile dluzej na BP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ok, pasi bo ja na 100% dojadę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ktoś się dzisiaj wybiera ? ma nie padać :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi