Igor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ty się nie chwal, ty się lecz ;) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ty się nie chwal, ty się lecz :D .pzdrZ AUTOPSJII to znasz czy zawsze taki Święty byłeś? :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ty się nie chwal, ty się lecz :D .pzdr Klaudiusz na Borki forme szlifuje ............ jak Polscy zawodnicy w Chinach :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Klaudiusz na Borki forme szlifuje ............ jak Polscy zawodnicy w Chinach :banghead:Majki, ja co najwyżej moge Ci Moto przeSZLIFOWAĆ :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Majki, ja co najwyżej moge Ci Moto przeSZLIFOWAĆ :biggrin: No to juz wiem komu nie dam jezdzic w Borkach :icon_question: :icon_razz: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No to juz wiem komu nie dam jezdzic w Borkach :crossy: :flesje: ;)Klaudio sam wezmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Klaudio sam wezmie ;)Jak co roku ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 I obali się po zatrzymaniu. Jak co roku.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 I obali się po zatrzymaniu. Jak co roku.pzdrWklej zdjęcie ..... niech Majki zobaczy co go czeka ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Wklej zdjęcie ..... niech Majki zobaczy co go czeka :eek: Gmole z przodu, gmole z tylu i dobrze ubezpieczony, wiec ..... :flesje: Sam mu dam kluczyki :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Gmole z przodu, gmole z tylu i dobrze ubezpieczony, wiec ..... :clap: Sam mu dam kluczyki :DMajki... prosisz sie o sodomie i gomore :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A ja wczoraj byłam... Piękną Suzi odebraną od mechanika, który nie dokręcił kierownicy i w ogóle motocykl prawie nie nadaje się do jazdy... i weź tu komuś oddaj swój sprzęt do naprawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A ja wczoraj byłam... Piękną Suzi odebraną od mechanika, który nie dokręcił kierownicy i w ogóle motocykl prawie nie nadaje się do jazdy... i weź tu komuś oddaj swój sprzęt do naprawy....Matko święta... Gdzie to tak fajnie serwisują? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Matko święta... Gdzie to tak fajnie serwisują? :) Na razie wyjaśniam sprawę i nie chcę im robić złej reklamy. W środę znowu wstawiam do nich moto i zobaczymy co poradzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 No to powodzenia życzę! Oby sie wyjaśniło wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi