Belgu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Niewykluczone, ze dzis lub jutro podjade do 2oo na ogladanie meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 a o której planujesz wpaść? bo może bym podjechała na pół godzinki. stęskniłam się za Maleństwem i już mnie skręca, żeby go wyciągnąć z garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 a o której planujesz wpaść? bo może bym podjechała na pół godzinki. stęskniłam się za Maleństwem i już mnie skręca, żeby go wyciągnąć z garażu... Bede dzisiaj ok. 20.40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 stęskniłam się za Maleństwem myslalem, ze o mnie mowisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 myslalem, ze o mnie mowisz :DTy to raczej dlugasny jestes :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A dzisiaj ktoś się wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ja może wpadnę na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 O której mniej więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 O której mniej więcej ?20-20.30 no powiedzmy 20.15 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 a moze teraz ktos ma ochotke :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :flesje: :) :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Łomatko! Toż to jeszcze otwarte? Gdyby nie egzaminy to bym zachlał się Tym - barkiem... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 z racji tego, że muszę zacząć trochę oszczędzać na benzynie(a właściwie na oleju :notworthy: ) i tak dla odmiany spędzam łikend w Warszawie, to zapewne wieczorkiem zawitam do kół. tradycyjnie 20-20.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Obiecanki tak jak i w czwartek? :clap: Ja dziś i jutro odpadam... - egzamy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) Obiecanki tak jak i w czwartek? :flesje: byłam i w czwartek(nawet dwa razy :D ) i dzisiaj-więc nie wiem o co Ciebie chodzi :clap: Edytowane 28 Czerwca 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ok, no to do tych co mnie znają i lubią :)Dziś moje imieniny więc jeśli uda mi się wyrwać to będę ok. 20.00 i...stawiam Tymbarka ew. po faworku :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi