PeKaWu Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Chetnie wypije tymbarka tak ok 21 :crossy: pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 jeszcze tam nie byłem. Do której można wpadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 jeszcze tam nie byłem. Do której można wpadać ? Jakis czas temu bylem tam przed 0:00 i bylo ok. Mnie jednak raczej nie bedzie Zmiana planow niestety :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 a ja dzis bylem z jeszcze 2 osobami... i Waldiego spotkalismy nawet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 O...! To chyba po meczu bo jakoś nie zauważyłem... :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 jeszcze tam nie byłem. Do której można wpadać ?Do ok 1-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) O...! To chyba po meczu bo jakoś nie zauważyłem... No to slabiutko sie rozgladales :PBylem od ok. 21.00 do ok 22.30. Edytowane 19 Czerwca 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 No to slabiutko sie rozgladales :)Bylem od ok. 21.00 do ok 22.30.Wyrwałeś coś? :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wyrwałeś coś? masz na mysli marchewke, pietruszke i takie tam?nie... nie mam dzialki niestety :( a przy 2oo same chwasty rosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ja za to wyrwalem cebule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 a przy 2oo same chwasty rosna...Hahaha a to dobre... :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 masz na mysli marchewke, pietruszke i takie tam?nie... nie mam dzialki niestety :banghead: a przy 2oo same chwasty rosna...No Ja na Twoim miejscu już bym tam sie nigdy nie pokazywał :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 No Ja na Twoim miejscu już bym tam sie nigdy nie pokazywał :icon_mrgreen: dlaczego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Kto dzisiaj goscic bedzie w 2oo miedzy 22-23 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 kto dzisiaj goscic bedzie w 2oo miedzy 22-23 ?Waldi... a Ty juz pozniej tam chodzic nie mozesz? :)Mnie nie bedzie... jeszcze lecze rany po sobotnim turnieju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi