mackon4089 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Więc jutro kupuje ten motor raczej na bank , już zaklepany ,ale jeszcze jest szansa wycofania sie- stąd pytanie czy warto bo cena według mnie bardzo interesująca http://moto.allegro.pl/item246422315_honda_xlr_250_baja.html :( :icon_biggrin: Edytowane 24 Września 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 enduroguy miał to moto, do niego napisz;) lecz coś ostatnio go nie było na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Nie chodzi mi o info typu ile mocy itd ,gdyz te informacje sa na forum wystarczy poszukac -bardziej mi chodziło o info typu-czy to nie mina i warto sie w to pchac gdyz moto ma do wymiany łancuszek rozrzadu -podobno bo stuka - wiem trudno oceniac patrzac na zdjecie poprostu myslałem ze ktoś moze zanc właściciela lub oglądał-pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 haha ja ją oglądałem i też niby ja zaklepałem :icon_idea: Łańcuszek rozrządu jest raczej do wymiany bo go słychać jakby był bardzo luźny, moto ogólnie poobijane, moim zdaniem nie warte 3800zł, pozdro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 czy to nie ta co byla na moto bazarze i jest pomalowan bedzlem?? jezli to ta to nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Tak to ta, jak chcecie to później wypisze liste usterek których się w niej dopatrzyłem. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Witam-dzięki za info .marcin1989 wypisz liste usterek jak mozesz,chyba sobie ja daruje w takim razie.Po ile stoją zdrowe sztuki z tego roku?? Edytowane 25 Września 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Jeśli Ty jej nie kupisz to pewnie wezmę ją ja ale nie za 3800zł. Usterki i rzeczy do zrobienia w tym moto ( jak dla mnie ):-brak tylniej lampy-nieoryginalny tylni błotnik-brak prowadnicy łańcucha-brak osłony łańcucha-przednia pompa hamulcowa i przewód od innego motoru ( prawdopodobnie od Dominatora ), hamulec jest miękki ale hamuje nieźle-brak linki od dekompresatora-ślimak od prędkościomierza jest uszkodzony, raczej do wymiany-zakrętka od lewego zaworu wydechowego ( nie oryginalna ) to chyba zakrętka od lagi ( widać tam sporo sylikonu i olej tamtędy się sączy)-poobijany bak-plastiki pomalowane słabo ( gość użył jakiegoś zmiękczacza do lakieru żeby nie odpadał i lakier jest chropowaty ) no i ten pomarańczowy kolor? KTM to rozumiem ale Honda??-linka sprzęgła prawie urwana ( trzyma się na 2 nitkach stalowych )-przy prawej ladze jest jedna szpilka od mocowania ośki zerwana-rama była lakierowana proszkowo i prawie nie widać numerów-no i ten łańcuch rozrządu, jak silnik pracuje na wolnych obrotach to słychać co jakiś czas coś jak furczenie ale na pewno nie cykliczne stukanie jak przy zaworach- kończy się regulacja łańcucha napędowego-minimalny luz na wachaczuteraz +:-super dźwięk 4T-wymienione uszczelniacze zaworowe i jeśli dobrze pamiętam pierścienie, silnik nic nie kopci ( z tłumika wydobywa się niemal świerze powietrze :wink: )-olej czysty-zawieszenie w niezłym stanie-nowe łożysko główki ramy-elekrtyka działa-jest oryginalny kluczyk do moto-moto ładnie odpala-gaźnik ma pompke przyspieszającą-do tej pory jeździłem tylko na 50cc i troche na 125 i jak dla mnie moto ma dużą moc, ładnie orze, można polatać bokiem :D ( przełożenie na przyspieszenie )-gdyby nie patrzć na wygląd zewnętrzny i zmienić ( podciągnąć ) łańcuch rozrządu to moto jest bardzo fajne A mam jeszcze jedno pytanko, czy to normalne, że nie mogłem jej odpalić gdy były włączone światła? Moto fabrycznie nie ma akumulatora. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Chcesz to go bierz bo ja sobie daruje.za duzo do roboty,ale gosciu opusci z cenyt na bank bo ja mu powiedzialem ze 3500 i mowil ok takze jak mu wytkniesz te wady to moze nawet za 3300 sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Jak z nim sie targowałem to też staneło na 3500zł, ale to i tak za dużo. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol271990 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Czy ja wiem czy to tak dużo ciężko powiedzieć... Ja dałem 5100 za moją :icon_rolleyes: , ale jestem bardzo zadowolony ! :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi