marcin2 Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Może piątek przedpołudniem 10.30 KFC na Modlińskiej ok jeśli pogoda dopisze będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ok jeśli pogoda dopisze będę rano wyszła bardzo pilna sprawa rodzinna i mam czas dopiero ok. godz. 13.30, jeśli można przełożyć spotkanie to proszę o sms, mój nr tel. 504 127 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Wszedlem na forum kolo 15.00 wyslalem ci sms, moze w koncu uda sie ustawic cos w przyszlym tygodniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 13.30 - 14.00 KFC na ul. ModlinskiejKto ma ochotę na spacerek do Serocka knajpa Złoty Lin, powrotna drogo do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Niestety pda deszc wiec odpadam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ma ktoś ochotę polatać :biggrin: dziś lub jutro pogoda jest super jak by ktoś był chętny ciut polatać w dniu dzisiejszym :bigrazz: to 18 KFC na Modlińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ma ktoś ochotę polatać dziś lub jutropogoda jest super jak by ktoś był chętny ciut polatać w dniu dzisiejszym to 18 KFC na Modlińskiej dopiero odczytałem niestety, ale jutro bardzo chętnie :buttrock: , może być ta sama godz. i miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 hej hej jak by co to jutro lecimy do dawnej knajpy motowotu w kierunku Falenicy wstępnie start koło 16:30 lub 17-stej szczegóły podam jutro jak ustalę co i jak co komu pasuje ok ludki to na dzieńdobry lecimy :buttrock: do Józefowa dawna knajpa motowotu na jakąś kawkę a później się zobaczy co i jak spotykamy się o 16-stej w KFC na Modlińskiej chętnych zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 niestety dla mnie za wcześnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 To i ja się może którymś razem dołączę :icon_biggrin: . Też z Tarchomina a stacja BP prawie pod blokiem :P . Zapiszę sobie ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi