Gość kamis-a Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Bez urazy, ale ile czasu w tym siedzisz żeby Twoje zdanie było coś warte?KTM nie jest najlepszy, KTM jest dobry. Jeszcze chyba nie było motocykla który był najlepszy, każdemu odpowiada co innego i takie wypowiedzi w stylu "Bierz KTM, jest najlepszy!" to nic tu nie wnoszą.dokładnie jednemu dobrze sie smiga na sx drugiemy na cr a jeszcze innemu na kx pięćsecie :icon_rolleyes: :icon_mrgreen:wszystko zalezy od ,,jeźdźca" :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) bierz KTM!!!!! jest najlepszy!!!ale kup w dobrym stanie bo inaczej to hu**ia z motoru :lapad: W USA w motocrossie prawie sie nie liczy :banghead: a w europie stawiaja na marketnig i sponsoring a nie zajma sie poprawa motocykli.Ale i tak twierdze ze jest to dobra marka tylko mnie denerwuje polityka firmy. Edytowane 30 Września 2007 przez Pacian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamis-a Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 według mnie powinienes sie pozadnie zastanowic nad yzf250 ładny motorek dźwiek no i oczywiscie niebiansko sie prowadzi :banghead: :banghead: takie jest moje zdanie :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja ostatnio też miałem ten problem (co wybrać?) i wybrałem HONDE CR250r i jestem bardzo zadowolony dzwięk 2sówa jest niepowtarzalny i ta moc, jak bym miał jeszcze raz wybierać napewno wzioł bym 250ne w 2sówie :bigrazz: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja bym brał YZ250 na 4T,jednak tego basowego dźwięku nic nie zastąpi,zresztą znajomy ma taki sprzęt i widziałem jak ostatnio jeździł,fakt,że moc mniejsza niż 2T,ale w zupełności wystarczająca do szaleństw. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi