mojziesz Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witam mam problem mam rieju rs2 i mam problem z regulacą gaźnika motor dziwnie sie zachowuje gry go zapalam na zimnym wkreca sie na duże obroty po chwili jak dam ssaanie opada z obrotów gdy juz jes tak z 2000 gdy dam ssanie to go zmula ale normalnie wkręca sie na obroy do końca jednak gdy jade nim i daje cały to go przymula lekko... pozatym leje sie coś z gażnika takie lepkie.. ? czy to olej z dozownika ? prosze o pomoc i jak wyregulować gaźnik ? nie znam sie na tym wiec pisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 jak sie nie znasz to sam nie wyregulujesz , oddaj do serwisu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Odpalaj tylko ze ssaniem. Jak juz bedzie chodził cofnij ssanie i dodaj pare razy gazu zeby obroty sie "ustawiły". Niech chwilke pochodzi, bez żadenego ssania, pare razy trąc gaz. Później już jazda, bez ssania ani nic. U mnie taka działa. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 a to co sie leje z gaznika to nie jest przpadkiem olej (do filtrow powietrza) ??? nie nasaczyles go zbyt mocno przypadkiem?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojziesz Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a to co sie leje z gaznika to nie jest przpadkiem olej (do filtrow powietrza) ??? nie nasaczyles go zbyt mocno przypadkiem?? pozdrawiam nie nie mam fabryczny filtr powietrza i nie nasączałem go niczym wydaje mi sie ze mam zle ustawiną mieszanek więc zapytałem jak go wygrulować które śrubki co i jak ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 hmm bardzo dziwne, jesli cos sie leje z gaznika to napewo nie jest to zly sklad mieszanki , moze poprotsu jest przyprudzony i rurki przelewowe sa przytakne dlatego wali spod dekielka ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi