magneto Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 NS1 nie były produkowane na tor. brak rozrusznika i brak wypelnien owiewek jeszcze nie swiadcza o tym, ze to wersja torowa. mozliwe, ze tak bylo w przypadku tych z silnikami DC02E bo one mialy gar 79ccm(chociaz jeden z forumowiczow ma 74) i wiekszy gaznik. wolne obroty w okolicach 1400-1500-1600 dla zdrowiutkiego silnika. z czasem ciezko utrzymac nawet dwa tysiace;p pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja mam silnik DC02E i 74ccm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 a jaki masz gaznik? tzn srednica gardziela. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ja mam ten mniejszy gaźnik - 21mm Moto ma kopnik czyli ewidentnie to NS1. Wypełnienia owiewek,lusterka mocowane do owiewki.. tego w seryjnej ns1 nie ma :crossy: Jeżeli chodzi o boczne owiewki to one są zintegrowane z owiewką (całość), a nie tak jak wszycy uważają, że to się "doczepia" do oryginalnych plastików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon871 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ja sie nie boje dać na maxa. jak teraz pojedziemy to go chyba kupimy, ale najpierw dam mu na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 na 1,2,3 biegu typowe w NS1 jest cos ala turbo dziura- jedzie jedzie, przy 8-9 tys chwila spokoju i potem idzie jak burza. tylko dobrze rozgrzej;p pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi