vpower Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Witam.Sprzedaje z zalem mojego wiernego towarzysza podrozy. model: Honda Shadow 1100 Aerorok produkcji: 2000przebieg: okolo 23 tysiace mil (motocykl w ciaglym uzytku) Opis:Motocykl sprowadzony z USA w 2002 roku. Jestem od samego poczatku jego jedynym uzytkownikiem w kraju czyli juz 5 latek. Uzywany naprawde turystycznie (nie po to kocham cruisery zeby palowac). Od groma dodatkow i chromu. Lista najwazniejszych (zapewne i tak polowy zapomne):- dodatkowe lampy przod z daszkami- konkretna szyba National Cycle - nakladki na blotniki przod i tyl National Cycle- manetki nowki (na zdjeciach byly jeszcze oryginaly- dodaje jak ktos chce) - lusterka- gmol + dodatkowe podnozki na gmolu- chromowane puszki boczne Hondaline- chromowane podnozki pasazera Hondaline- sakwy Held- oparcie pasazera Hondaline- bagaznik + duzo innych pie**ol typu dekielki itp. Z innych rzeczy: - akmulator Yuasa nowy (2007) - opona tyl z bialym pasem nowka (jeszcze nawet nie odpakowana i nie zalozona)- opona przod z bialym pasem - moze z 1000 km na niej przejechane- nowki klocki przod Nissin- filtr powietrza K&N (myjesz, oliwisz i zakladasz spowrotem czyli co sezon jestes dobra 100 do przodu) Jesli inetersuje Cie bardzo zadbany motocykl jakich nie ma po 20 na kazdym zlocie (gwarantuje ze jest ich bardzo malo) a z drugiej strony motcykl o wiadomej reputacji technicznej i jakosciowej to 1100 Aero jest dla Ciebie. Cena: 23000 PLN do konkretnej negocjacji (zawsze mozna sie dogadac). Kontakt: 0604 535 573 (po 17-18 bo raczej dlugo pracuje i nie zawsze jest zasieg - pracuje za granica). http://img403.imageshack.us/img403/5929/innexx7.jpghttp://img524.imageshack.us/img524/1588/inne1kh6.jpg Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Wp[rawdzie nie kupie ale podoba sie mi. pozdr. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi