91DaViDo91 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Witam Ostatnio jeździłem na mojej aprilce... po jakimś czasie zatrzymałem się. Motor zgasł, pomyślałem ze to pewnie trzeba na rezerwe przełączyć, tak zrobiłem....lecz motor nie chciał zapalić, chciałem włączyć ssanie... lecz tej zawleczki, nie było... gdzieś wypadła.. i co ja mam teraz zrobić... ( zawleczka, którą włączało się ssanie ) -- Prosze o rade, co mam zrobić ;/ Albo, proszę o namiary gdzie można coś takiego kupić. Edytowane 18 Września 2007 przez 91DaViDo91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 O ile się nie myle to można to dokupić.Widziałem coś takiego na mielochu, byłodo dell'orto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi