janek2 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witammam problem z moim ogarkiem , mianowicie zaczelo sie od wolnych obrotow za nic nie moge ich ustawictak pochramoliłem gaznik ze nie chcial mi palic ale teraz po kolejnej dlubaninie odpala z bulem to znaczy z kopa nie chce pali tylko z popychy. Kolejny problem polega na tym ze na bardzo wysokich obrotach z komory pływakowej leje sie paliwo strumieniem (nie wiem czy tak powinno byc) Na 1 i 2 biegu idzie jak burza ale na 3-biegu krztusi sie i przerywa (chociasz czasem jest niezle ) Pomozcie JAKAS PORADA CO MOGE ZROBIC ZEBY BYŁO LEPIEJ POzdrawiam Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 albo ci sie plywak przedziurawil albo za dzuy poziom paliwa masz.tam w ganziku jest taka blaszka.jak ja podegniesz to plywak albo bedzie nziej albo wyzej i bedzie otwieral zaworek iglicowy do mniejszego stanu lub wiekszego.gdy to rozbierzesz napewno skumasz o co chodzi.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi