bezelek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Witam, jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość, mam zamiar kupić motorower Suzuki dr50 (takie sobie enduro). Mój kolega takie ma i od niego mam zamiar kupić ten motorower, lecz ma on pewną wadę, mianowicie: odpala, czy zimny czy ciepły bez ssania, chodzi, lecz po dodaniu gazu gazu gaśnie...., dodam ciekawostkę że gdy zamkniemy kranik to Parę metrów się przejedzie, gdy próbujemy jechać na otwartym kraniku zalewa świece... Rozebraliśmy gaźnik, ssanie się normalnie domyka, pływak nie ma żadnej możliwości regulacji, więc co to jest? Proszę o pomoc, dodam że suzi jest z roku 93-94, chyba odblokowany bo pomykał kiedyś około 85, nie wiem co się stało, na co patrzeć oprócz gaźnika? Proszę o odpowiedź, pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slzet Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 sprawdź dokładnie pływak, bo wydaje mi sie że jest dziurawy lub się zacina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezelek Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Właśnie też mnie to dziwi, bo chodzi troche ciężko, ale ten gaźnik nie ma żadnego przelewu? w simsonie gdy się pływak nie zamykał to sie z niego lałłłłłłłłłooooo.... Jutro to obczaje, dodam że gaźnik nie ma iglicy a przepustnica jest kwadratowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Właśnie też mnie to dziwi, bo chodzi troche ciężko, ale ten gaźnik nie ma żadnego przelewu? w simsonie gdy się pływak nie zamykał to sie z niego lałłłłłłłłłooooo.... Jutro to obczaje, dodam że gaźnik nie ma iglicy a przepustnica jest kwadratowa.... Sprawdź zaworek gaźnika. Wyczyść gaxnik, sprawdź filtr powietrza, zmień świecę, skorzystaj z wyszukiwarki. Edytowane 16 Września 2007 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi