twisteros123 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witam bedę tam niedługo zdawal egzamin i mam pare pytań odnośnie tego ośrodka, jakie moto, jakie wymagania itp? Czy jest w stanie ktoś mi pomóc? z góry dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naspin Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 siema, wymagania to nie wiem bo sam jestem pod koniec kursu ale wiem ze motor to yamaha sr 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twisteros123 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 kiedy masz egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 WitkaJak zdawałem w Jeleniej ( troche wiosen temu ) to czepiali się wszystkiego ale postaram ci pomócSama jazda - lubia troche poprzeginać z czasem na mieście , przez osiedla , jak masz 40 km/h to tyle masz jechać nie 30 tylko 40 , światła , to z której strony podchodzisz do moto to wiesz , same odpalenie i dopiero wsiadasz ( chyba dobra kolejność ) , postaraj się nie iść na pierwszy ogień a jakby nie było wyjścia to rozgrzej dobrze moto to na ósemkach nie będzie szarpało, co jeszcze :biggrin: kierunki , podczas jazdy blisko prawej strony , niepamiętam ale przy wjeździe na ośrodek jest jakiś chaczyk i tam lubią uwalać. musisz podejść do tego bez stresu to zdasz Pozdrawiam i życze powodzenia na egzaminie oraz dostania tego wymażonego kawałka plastiku z literką A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareusz Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tu jest bardzo fajnie napisany poradnik - mam nadzieje że będzie pomocny :biggrin:LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi