rolo_rn Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Znacie wymiary uszczelniaczy zawieszenia do aprili rx 50 95r.?Wiecie gdzie można takie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Masz tam u siebie sklep z uszczelkami itp? to rozbierz zawieche i idz z tym uszczelniaczem do tego sklepu i powinni miec. Oleej kup do amortyzatorów jak chesz miekkie to 5W a srednie 10W a twarde 15W. tylko wlej tyle oleju ile potrzeba(spr w serwisówce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Problem w tym, że nie mam serwisówki.Użyczył by ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 poszukaj na forum (opcja szukaj) bo z tego co pamietam był wałkowany temat dotyczacy przedniego zawieszenia w RXe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Temat o tym był ale nikt nie odpisał.Boczek wiem jak wymienic olej w lagach :Dale waham się miedzy 10W, a 15W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ja lałem kiedys do simka 15W amortyzol czy jakos tak i po tym zabiiegu amorki byly cod miod. Kup 15W i wlej tyle ile powinno byc (znajdz na forum) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Na forum jest temat ale bez odp.Jak oblukałem lagi to zauwarzyłem, że uszczelniacze są ok, tylko w jednej ladze wypadło zabezpieczenie.Jutro chyba wezme się za robote :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 no i jak zlozyles moto??? daj jakies foty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Miało być złożone dawno, lecz na milochu nie mają cylków (trza czekać :icon_mrgreen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi