Rafal_W_wa Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 BIAŁY GSX-R WaWA od kobiety http://otomoto.pl/oferta/suzuki-gsx-r-suzuki-gsx-r-600-k9-ID6y7cZD.html http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx-r-suzuki-gsx-r-600-k9-CID5-IDaCPRF.html#1c64588d4e pęknięta rama nad prawym crashem - właścicielka twierdzi, że to tylko rysa i tak już było i to w niczym nie przeszkadza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczibreslau Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jak by ktoś zamierzał wybrać sie na wycieczkę do wrocławia po 929 z tego ogłoszenia http://olx.pl/oferta/honda-929rr-okazja-stan-bardzo-d-CID5-IDaVuaP.html#650030d561to niech może lepiej zostanie w domu. zaoszczędzi sobie nerwów. Byłem dzisiaj rano obejrzeć to moto bo mam blisko i powiem tyle.-Motocykl jest w fabrycznym malowaniu ale większość plastików jest w kiepskim stanie. -Exup prawdopodobnie nie działa a przynajmniej takie odniosłem wrażenie.- Na silniku ślady profesjonalnych napraw przy użyciu silikonu.- kosz sprzęgłowy tłucze ponad normę.- opony łyse jak czoło w dodatku katofle- zestaw napedowy przy końcu naciagu a mimo to łańcuch wisi luźno (można go bez problemu odciągnąć od zębatki o jakieś 0,5 cm)(co mnie bardzo rozbawiło właściciel stwierdził że napęd jest ok bo nie przeskakuje na zebatce)- Kluczyk z immobilaiserem zniszczony poklejony taśmą- silnik faluje na obrotach (prawdopodobnie przepustnice są do synchronizacji)Plusem jest to że wydaje sie prosty a ograniczniki nie wyglądają najgorzej. Ma ładną irydową szybę i amortyzator skrętu. To w zasadzie tyle jak na 15 min oględziny i 5 min przejażdżkę. Aha brak też jest przeglądu i pewnie długo go jeszcze nie będzie chyba że ktoś załatwi go na lewo bo w takim stanie to na bank nie przejdzie pomyślnie badania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 normalna 929 znaczy sie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczibreslau Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Coś w tym jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagu Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Yamaha Super Tenere ZE z 2017 w Warszawie . Ładna, doposażona, fajna cena. Po przyjrzeniu się i zauważeniu połamanych plastików kolo pierwsze udawał zaskoczonego, później twierdził ze parkingówka. Po sprawdzeniu historii moto okazało się że po szkodzie całkowitej, z rozpieprzonym przodem i pogięta ramą. Kupiony jako złom i "odnowiony". Niestety już nie widzę w ofercie więc mógł już się ktoś naciąć w miedzyczasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi