Piotrek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jeśli mamy myśleć o zakończeniu sezonu, to już by wypadało coś zaplanować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 macie może jakieś propozycje??tylko żeby ni8e daleko żebym mógł na wariata pojechać.... Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Też myślę, żeby za bardzo daleko nie było. Jeśli znacie jakieś fajne miejsca to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 słyszałem że w Byczynie jest jakiś zalew i rekreacyjnie chyba fajnie z tym że nie byłem to nie wiem po sobie w Namysłowie też zalew ale dlamnie za blisko jestem tam codziennie prawie więc odpada.z chęcią zaproponowałbym Karpacz ale wiadomo finanse Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Tak w Byczynie ,a dokładnie przed Byczyną jest zalew dość duży wiem bo czasami tam z tatą na ryby jeżdżę ,a obok zalewu budują albo już zbudowali coś w rodzaju zamku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tam jest gród rycerski, miejsce fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Można i tam ale kiedy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Nie mam pomysłu, prawdę mówiąc wolałbym, aby to było przed 28 września. W końcu spotkanie zakończeniowe nie jest równoznaczne z odstawieniem maszyn na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tam jest gród rycerski, miejsce fajne. Potwierdzam. jest tam elegancko, byłem już w środku i musze powiedziec że pod wrażeniem jestem. Tylko dojazd po tej drodze kamyczkowej troche lipny, ale da się przeżyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 kurde ostatni tydz wrzesnia lipa nie ma mnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Najlepiej jakbyśmy to zorganizowali w piątek,sobotę albo niedziele bo wtedy przeważnie ludzie mają wolna, a ja może bym na rowerku tam przyjechał bo to nie jest aż tak daleko od Kluczborka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 skoro jest tam jak piszecie to może faktycznie będzie warto tam sie wybrać tylko chyba potrzebowałbym obstawy bo w domaszowicach pały łapią a ja na wariata i mam łysą gume z tyłu :/ i zapowiada sie że będe z koleżanką... Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 co masz na myśli pisząc obstawa?Jak to by miało wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 skoro jest tam jak piszecie to może faktycznie będzie warto tam sie wybrać tylko chyba potrzebowałbym obstawy bo w domaszowicach pały łapią a ja na wariata i mam łysą gume z tyłu :/ i zapowiada sie że będe z koleżanką... Spkojna twoja rozczochrana :evil: Moge Cie "odebrac" z przed Domaszowic i jechac pierwszy. Tylko, że u mnie nie bardzo pasuje 28 wrzesnia:/// Wolałbym predzej 27 wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ok to znaczy co do terminu myśle że mi dzień przed czy po 28 bez różnicy czy sobota czy niedziela czy też piątek,tylko zatankuje i jade z tym że coś z tyłu światło mi nie świeci po szlifie w drodze do kuniowa,nie wiem co to może być bo stop działa ale światło nie :/ Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi