jaroga Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam Szanowne Koleżanki i oczywiście Kolegów równie Szanownych ;) . Wybieram się na Mototarg do Warszawy w ten weekend i oto moje pytania: 1. Czy wejście jest płatne lub parking? 2. Ktoś może był na wcześniejszej takiej imprezie - może podzieli się spostrzeżeniami? 3. Chcę kubiś dobre: skawy, szybę i rękawicę - czy Mototarg to odpowiednie miejsce? 4. Może macie namiary na jakiś sprzedających oferujących dobry towar? 5. Godziny otwarcia? Wszystkie uwagi i sugestie mile widziane :lapad: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoco Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam Szanowne Koleżanki i oczywiście Kolegów równie Szanownych ;) . Wybieram się na Mototarg do Warszawy w ten weekend i oto moje pytania: 1. Czy wejście jest płatne lub parking? 2. Ktoś może był na wcześniejszej takiej imprezie - może podzieli się spostrzeżeniami? 3. Chcę kubiś dobre: skawy, szybę i rękawicę - czy Mototarg to odpowiednie miejsce? 4. Może macie namiary na jakiś sprzedających oferujących dobry towar? 5. Godziny otwarcia? Wszystkie uwagi i sugestie mile widziane :lapad: . 1. parking null wejscie bodajrze 9pln2. jedni chwala inni narzekaja3. to jak loteria jak trafisz i wytagujesz dobra cene mozesz buc zadowolony4. opcja szukaj na forum5. od rana do wieczora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 1. wejście 9zł a z wjazdem moto chyba ok 20zł 2,3 . odwiedzam od paru dobrych lat polecam grochówke :) ale tak jak nazwa wskazuje to bazar więc kto pierwszy ten lepszy jeśli chodzi o graty itp.4. szukaj markowych a nie polski podróbek albo używanych ale w dobry stanie gratów z lepszej firmy5. ostatnio byłem o 8:30 i już wszystkie stoiska były otwarte zamknięcie po zmroku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 I już jestem mądrzejszy - dzięki bardzo :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Kiedys byl fajniejszy, ale moze dlatego ze bylo zaciecie wieksze i jakby brak takich opcji w sklepach :) Towaru co raz wiecej jest, sa markowe i mniej znane, mozesz kupic kombi za 800 zl, a mozesz kupic za 5000 jakas replike z toru,, sakwy ,rekawice, szybe na bank dostaniesz, ciuchow na choppera jest mnostwo, mozna sie targowac ze wzgledu na duza konkurencje, chyba ze ktos nie chce - tzn ze interes mu idzie zbyt dobrze :) Bardziej panuje tam atmosfera - spotkac sie, wypic, a moze trafic cos czego nie ma nawet na allegro. Jesli chodzi o godziny otwarcia, od rana do wieczora, tylko ze po 16-17 ciezko sie porozumiec z handlarzami, to samo w niedziele rano, gdy niektorzy nie zdarza wytrzezwiec ;) Wole ten bazar od wystawy, bo sprzetow jest duzo, roznej masci i w roznym wieku, mozna sie obkupic we wszystko, panuje fajna atmosfera. Pozdrawiam i do zobaczenia na bazarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi