Bandzior Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Niestety nie mam już na dysku zdjęć w formacie JPG. Pozostały "surowe" na DVD i nie mogę ich przeglądać. Można jednak poszukać swoich zdjęć na stronie Automobilklubu Wielkopolskiego i tam spisać nazwę fotki (_imgNUMER). Wtedy z "surowej" zrobię JPG-a. Wszystkie fotki z soboty i niedzieli są na: http://www.aw.poznan.pl/imprezy2007/200709...to_1/index.htmlSzukałem, nie ma. Najwyraźniej jestem mocno niefotogeniczny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Yoshi,Yoshi,Yoshi!!!! kiedy zdjecia z szostej? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Yoshi, Tomek, Meschiash - BARDZO wielkie dzieki za fotki !!!, oczywiscie wisze browarka przy okazji :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_R1 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Witam wszystkich.Trochę fotek jest również na mojej stronie. Fociłem w zasadzie pierwszy raz, więc efekty są różne. Jeśli ktoś się znajdzie i będzie chciał foty w wysokiej rozdzielczości pisać na maila [email protected]NA razie wrzuciłem około 200, później reszta....http://www.dano.go.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ziomus, chyba najdluzsze iskry moje zlapales:) foty 76,83,88. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_R1 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Ziomus, chyba najdluzsze iskry moje zlapales:) foty 76,83,88. [email protected]wychodzi właśnie ode mnie.jakość bez szału, no ale cóż - każdy kiedyś zaczynał :lalag: Szkoda!!Chyba nie jestem fotogeniczny bo nie znalazłem swojego zdjęcia.... Ale te które Ty zrobiłeś są zawodowe!!!!Jak wrzucę swoje z całego sezonu na serwer to puszczę Wam link.Pozdrawiam ValdiSiema Waldek ;) Może mnie skojarzysz....Twoich trochę jest na stronie. Ale gleby jeszcze nie wrzucałem :PWstydź się :wink: Taka bezsensowna gleba na sławińskim :)Fotki są na początku słabsze, później trochę lepsze, dlatego warto luuknąć dalej :) Edytowane 21 Września 2007 przez Daniel_R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Witam wszystkich.Trochę fotek jest również na mojej stronie. Fociłem w zasadzie pierwszy raz, więc efekty są różne. Jeśli ktoś się znajdzie i będzie chciał foty w wysokiej rozdzielczości pisać na maila [email protected]NA razie wrzuciłem około 200, później reszta....http://www.dano.go.pl/ ziomus moze i pierwszy raz fociles, ale to moje najlepsze zdjecie z toru. Jezeli masz wiecej fotek mojej k5 z numerem 78 to daj znac na pw pozdro1000 Edytowane 23 Września 2007 przez janekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi-r1 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Witam wszystkich!Spójrzcie na Świat Motocykli i Motocykl..... Sporo tematów z MMP runda VI ;-) wychodzi właśnie ode mnie.jakość bez szału, no ale cóż - każdy kiedyś zaczynał :bigrazz:Siema Waldek ;) Może mnie skojarzysz....Twoich trochę jest na stronie. Ale gleby jeszcze nie wrzucałem :PWstydź się :clap: Taka bezsensowna gleba na sławińskim :clap:Fotki są na początku słabsze, później trochę lepsze, dlatego warto luuknąć dalej :clap:SIEMA DANO!!!!!!!!!!!to miło znów Cię słyszeć.....Wrzuć tę moją "figórę" ze sławiniaka na stronkę swoją..... Będzie wesoło......Pozdrawiam Jakby co to jestem na GG,Jeszcze raz Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_R1 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Witam wszystkich!Spójrzcie na Świat Motocykli i Motocykl..... Sporo tematów z MMP runda VI ;-)SIEMA DANO!!!!!!!!!!!to miło znów Cię słyszeć.....Wrzuć tę moją "figórę" ze sławiniaka na stronkę swoją..... Będzie wesoło......Pozdrawiam Jakby co to jestem na GG,Jeszcze raz Pozdroa już są fotki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 http://www.moto-magazyn.pl/artykuly/relacj...wanie_cyklu_mmp ponad 170 zdjęć, relacja z VI rundy oraz podsumowanie całego sezonu 07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi