edison Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Wiesz pytam z ciekawości,nabyłem go całkiem niedawno a zastanawiałem się nad tym jakiś czas i opinie na temat tego sprzęta były naprawde bardzo różne.Zastanawiałem się np. nad LC4 w roczniku 95,96 i kilka osób też mi go odradziło z powodu awaryjności.Myśle że wniosek jest prosty ;Ile ludzi tyle zdań . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Też miałem FE600.Zobaczysz że po jakimś czasie będziesz miał go dosyć.Średnio co dwie jazdy po ok 4-5h, musiałem go rozbierać , regulować zawory,wymieniać świece, bo w przeciwnym razie odpalenie maszyny graniczyło z cudem.No i samo palenie....kopka z lewej strony-najpierw jak mi już "pśtyknoł"i zgasł to musiałem sobie znaleść jakiś pniaczek żeby husaberg był troche niżej ode mnie i potem go kopać, nieraz częściej niż 10x.Teraz mam YZ450 i wiem dopiero co to jest cross. tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi