Artur_125 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Zna ktoś już jakieś szczegóły na temat imprezy ? Kiedy i gdzie będzie można kupić bilety ? Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celciaa Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 DIVERSE Night Of The Jumps odbędzie się 24 i 25 listopada, bilety od kilku dni można kupić na www.ticketonline.pl, z tego co się zorientowałam w cenach od 49 zł do 199. Zajrzyj sobie też na stronkę www.dext.pl/notj Co sądzicie o tej imprezie, warto się wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczota Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 niestety nie bylem na tej imprezie , ale takie skoki na zywo napewno robia duze wrazenie..nawet ogladajać w tv moga przechodzic ciarki po całym ciele :icon_rolleyes: ja niestety znowu wtedy mam zajecia na studiach :P Cytuj etz250 -> B6 -> SV650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi