EdgeCrusher Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam. Od jakiegoś czasu wraz z dwójką przyjaciół tworzę serwis internetowy, w którym każdy z globtrotterów może zbierać i publikować swoje podróże. Nie ukrywam, że pomysł wziął się od tego że sam lubię podróżować moim V-Maxem w wersji turystycznej (że co?) i skrupulatnie wbijać pinezki na mapie, którą mam na ścianie, wraz ze zdjęciami i blachami ze zlotów. Motocykliści to zdecydowanie grupa docelowa i to dla Was tworzymy ten serwis (a przynajmniej ja mam taka motywację). Chciałbym się zwrócić do waz z prośbą o zastanowienie się jakie możliwości powinien wam dawać taki serwis? Czego byście oczekiwali i co w ogóle sądzicie o takim pomyśle. Obecna funkcjonalność obejmuje:- Możliwość wyznaczanie tras na mapie- Dodawanie do punktów na trasie opisów, zdjęć, filmów Ogromnie dziękuję za pomoc i już wkrótce mam nadzieję będą mógł was zaprosić do korzystania z tegoż serwisu :) Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Trzeba skończyć szybko ten serwis póki pamiętam fajniejsze podróże :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi